hoşgeldiniz ...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
FU4885' ten Selamlar ..
Çöküş
X
-
DİYOJEN
-
Arkadaşlar samimi karşılamanız yakınlığınız için çok teşekkür ederim
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz keyifli forumlar isminiz yaşını vb ayrıntılarıda alalım sizden lütfen ayrıca arcınızıda garajımızd görmek isteriz. Alen abide söylemiş mini daha başarılı bi araçtır gtc den kısa zamanda sizde fark edeceksiniz.
Volkan User, 25 yaşındayım, internet reklam ajansında medya planlama tarafında çalışmaktayım.
Nissan Almera, VW Golf V FSI, Astra H GTC Turbo ve Cooper S olarak otomotiv hayatıma devam etmekteyim
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz keyifli forumlar. Ben gtc yide bir dönem kullanmıştım ama bence konfor keyif ve tabiki performan olarak herzaman MİNİ derim
Ama keyif ve performans olarak kesinlikle MINI diyebilirim.
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz.
Arabanizda hayirli olsun.
Bence performans olarak kafanizin karismasi gunun stress ve yorgunluguyla alakali olabilirVolkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar samimi karşılamanız yakınlığınız için çok teşekkür ederim
Ben kısaca bilgilerimi de paylaşayım
Volkan User, 25 yaşındayım, internet reklam ajansında medya planlama tarafında çalışmaktayım.
Nissan Almera, VW Golf V FSI, Astra H GTC Turbo ve Cooper S olarak otomotiv hayatıma devam etmekteyim
Valla ne yalan söyleyim konfor olarak GTC daha iyi diyebilirim, daha oturaklı bir araç ..
Ama keyif ve performans olarak kesinlikle MINI diyebilirim.
Kesinlikle kafam karışmış gerçekten, küçük bir deneme yapayım dedim de üstün bir fark var diyebilirim
Yorum Yap
-
Berna
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpazar(24.03.2013) akşam 6 gibi bahçeşehir-ikitelli arası otobanda görmüş olabilir miyim seni?
Yanılma payı var sanırımVolkan USER
34 BCS 55
Yorum Yap
-
Aslı A.Y.N. Auto Service tarafından gönderilmiş Mesajı göstermını club ailesine hoşgeldin.aracın hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanVolkan USER
34 BCS 55
Yorum Yap
Yorum Yap