Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

FU4885' ten Selamlar ..

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

hoşgeldiniz ...
    34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
    34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

Hoşgeldiniz s c aynı bı dünya
      2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

hoşgeldin...

Yorum Yap

Arkadaşlar samimi karşılamanız yakınlığınız için çok teşekkür ederim

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Hoşgeldiniz keyifli forumlar isminiz yaşını vb ayrıntılarıda alalım sizden lütfen ayrıca arcınızıda garajımızd görmek isteriz. Alen abide söylemiş mini daha başarılı bi araçtır gtc den kısa zamanda sizde fark edeceksiniz.
          Ben kısaca bilgilerimi de paylaşayım

Volkan User, 25 yaşındayım, internet reklam ajansında medya planlama tarafında çalışmaktayım.
          Nissan Almera, VW Golf V FSI, Astra H GTC Turbo ve Cooper S olarak otomotiv hayatıma devam etmekteyim

Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Hoşgeldiniz keyifli forumlar. Ben gtc yide bir dönem kullanmıştım ama bence konfor keyif ve tabiki performan olarak herzaman MİNİ derim
          Valla ne yalan söyleyim konfor olarak GTC daha iyi diyebilirim, daha oturaklı bir araç ..
          Ama keyif ve performans olarak kesinlikle MINI diyebilirim.

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Hosgeldiniz.
          Arabanizda hayirli olsun.
          Bence performans olarak kafanizin karismasi gunun stress ve yorgunluguyla alakali olabilir
          Kesinlikle kafam karışmış gerçekten, küçük bir deneme yapayım dedim de üstün bir fark var diyebilirim
          Volkan USER
          34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Arkadaşlar samimi karşılamanız yakınlığınız için çok teşekkür ederim

Ben kısaca bilgilerimi de paylaşayım

Volkan User, 25 yaşındayım, internet reklam ajansında medya planlama tarafında çalışmaktayım.
            Nissan Almera, VW Golf V FSI, Astra H GTC Turbo ve Cooper S olarak otomotiv hayatıma devam etmekteyim

Valla ne yalan söyleyim konfor olarak GTC daha iyi diyebilirim, daha oturaklı bir araç ..
            Ama keyif ve performans olarak kesinlikle MINI diyebilirim.

Kesinlikle kafam karışmış gerçekten, küçük bir deneme yapayım dedim de üstün bir fark var diyebilirim
            Supersin
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hoşgeldin

Yorum Yap

pazar(24.03.2013) akşam 6 gibi bahçeşehir-ikitelli arası otobanda görmüş olabilir miyim seni?
                sigpic

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  pazar(24.03.2013) akşam 6 gibi bahçeşehir-ikitelli arası otobanda görmüş olabilir miyim seni?
                  O saatlerde anadolu yakasında Bostancı tarafındaydım,
                  Yanılma payı var sanırım
                  Volkan USER
                  34 BCS 55

Yorum Yap

mını club ailesine hoşgeldin.aracın hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan

Yorum Yap

Aslı A.Y.N. Auto Service tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      mını club ailesine hoşgeldin.aracın hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan
                      Çok teşekkürler, hep birlikte inşallah ...
                      Volkan USER
                      34 BCS 55

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                      X