Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bütün minicilere merhaba:)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Bütün minicilere merhaba:)

Adım Batuhan istanbul bahçelievlerde oturuyorum,işim gereği çok yurt dışına çıkıorum onun için fazla aktif olamıorum,aracım cooper s roadstar.faaliyetlere elimden geldiince katılmak istiyorum sizleri daha yakından tanımak içindün kosifler mını açılışındaydım umutluydum ama kimseyi göremedim:/

Hosgeldiniz keyfli forumlar, fakat dun baya kalabalik oradaydik saat kac gibi oradaydiniz
    En son düzenleyen ARENIMO; 04-03-13, 12:10.

Yorum Yap

17:20 gibi ordaydım yarım saat durdum.

Yorum Yap

hosgeldin keyifli forumlar aracinin plakasi neydi acaba?

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hosgeldin ii forumlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
          sigpic

Yorum Yap

Hosgeldin aramıza...

Sent from my iPhone using Tapatalk
            sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Hosgeldin. Valla sen gittikten sonra Gerginler geldi keske az daha dursaydin tanismis olurduk

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

valla biz geldik. 20:30'a kadar falan ordaydık enteresan olmuş..

Hoşgeldin, keyifli forumlar dilerim. Aracıda tanıtırmısın r59'ları seviyoruz
                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Hoşgeldin keyifli forumlar karşılaşmamız şansızlık olmuş

Yorum Yap

Hosgeldin keyifli forumlar

Yorum Yap

Hoşgeldiniz keyifli forumlar.Ben katılamasamda kalabalık şekilde arkadaşlarımız oradalardı .
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Batuhan senden ricam aracini garaj bolumunde tanitabilir misin roadster hastasi biri olarak resmleri gormek istyorum artik

Yorum Yap

aracımın plakası 34 HNJ 97ben ordan çıkışta maçı izlemek için burja geçtim oraya 5 tane minici arkdş geldi ama kim olduklarını bilmiorumgaraj bölümüne atmayı denicem

Yorum Yap

Aslı BTU tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            aracımın plakası 34 HNJ 97ben ordan çıkışta maçı izlemek için burja geçtim oraya 5 tane minici arkdş geldi ama kim olduklarını bilmiorumgaraj bölümüne atmayı denicem
                            Evet bizdik kalamistan ayrilip oraya oturmaya gitmistik keske selam verseydin bu arada sormayi unuttum sehirdisi ne isle ugrasiyosun kardes bole sık sık seyehatler

Yorum Yap

Aslı BTU tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              hepmiz oradaydık en azından bi merhaba demen yeterli olurdu bize
                              EMG ben
                              Y kekuti* Kerem
                              SEC Seccop Seçkin
                              CDU Gürkan
                              DGE Talha
                              ve o gün arbaları ile gelmeyen Haluk batu ve bir çok arkadaşımız oradaydı birdahaki sefere mutlaka bekliyoruz

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X