Ben olsam problem yasamadıgım surece cıkartmazdım, polis cevirince de aptala yatardım aa bilmiyordum tmm cıkartırım filan diye
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
selam herkese
Çöküş
X
-
Ben de şuan da aynı şekilde davranmayı düşünüyorum aslında. Daha doğrusu üzerinde yazan beyaz mini turkey on the road to france yazısını çıkartıp alttaki istanbul görüntüsünü bırakacağım. Aldığım bir duyuma göre sorunu yazı teşkil ediyormuş. Aracımın ruhsatında çift renk olduğundan istanbul grafiği de siyah olduğundan salağa yatıp kurtarma şansım var. Çok kıllık yaparsa orada sökerim artık ama bir aydan fazla da araçta kalmasını istemiyorum boyaya zararı olur diye.
Yorum Yap
-
Fatih V.
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSayin Oya hanimin kulaklari cinlasin emeklerinden dolayi..
Yorum Yap
-
BCS
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOya hanım Pariste kahvesini yudumluyor sanırım Evet bizim için de guzel bir çalışması oldu sagolsun. Bu arada Yiğit dedigin gibi yaparsan yani beyaz yazıyı kaldırırsan bence polis anlamaz bile ne oldugunu. bu arada Boyaya zarar verme olayı nedir yapan yer mi söyledi bunu?
Yorum Yap
-
selcukerdemir35
Yorum Yap