Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Merhaba herkese öncelikle hayırlı olsun umarım Mini kullanıcılarının eksikliğini duyduğu güzel bir forum olur.
Adım Yiğit şampanya rengi r56s im var. Güzel paylaşımlar dilerim
Hosgeldin Yigit..
Biraz daha taniyabilir miyiz seni?
Elbette Uzun zaman alman arabalarını tercih etmiş ama bir yandan da duvarımı süsleyen miniye cesaret etmek için git geller yaşamış biriyim. Çok defalar almak için harekete geçtim ama her seferinde cesaret edemeyip vazgeçtim mini almaktan. Ve geçtiğimiz yıl sparkling silver s alarak mini dünyasına adım attım Daha arabam yokken miniye ait bir çok aksesuarı almıştım bu vesile ile Fatih V ile tanışmış ve geçtiğimiz yıl için uniteda gideriz demiştik ama geçen yıl united olmayınca hayaller bu seneye kaldı. Ve mayıs ayına geldiğimizde altımda mini cooperım ve önümüzde 5000 küsür km vardı Türkiyeden Fransaya yola çıkan united ekibinden biriyim ( Ahmet , Fatih ,Mizme, Nazlı , Tuğçe ve ben )
Miniye gönül vermiş binlerce insanla orada olmak gerçekten çok keyifliydi. Yorucu ama bir o kadar da güzel bir tecrübe oldu bizler için. Hiç bu kadar miniyi bir arada görmemiştim dememe gerek yok sanırım Not: Halen daha aracın üzerindeki istanbul manzarasını çıkartmaya kıyamıyorum
Mini dışında bahsetmek gerekirse de istanbul suadiye de oturuyorum 78 doğumluyum.
Yorum Yap