Selam, tahmin ediyorum cognuz beni taniyor adim Luai Suudi Arabistandan geliyorum Turkiyede yasiyorum nerdeyse Turk oldun , ogrenciyim Bahcesehir Univ, 6 yildir Mini kulaniyorum en guzel parcalarla donatmaya caliciyorum arabami ve hala yukliyorum ... yakkinda arabam hakkinda detyli resimli bi konu acicam gorusmek uzere..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Luai
Çöküş
X
-
cihan.karabey
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam, tahmin ediyorum cognuz beni taniyor adim Luai 6 yildir Mini kulaniyorum... yakkinda arabam hakkinda detyli resimli bi konu acicam gorusmek uzere..
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLuai tapatalk da yuklendi siteye bilgine.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı MTK tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhosgeldın luai ...
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldin Luai ama bu kadar yuzeysel gecme, tanit arkadaslarimiza kendiniRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLuai hoşgeldin ıyı forumlar herkesi birarada görmek çok güzel
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldin Luai Aracın R53 ler arasında en güzellerinden biri benceRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Hoşgeldin Luaicim..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap