Meltem hanım hoş geldiniz keyifli vakit geçirmeniz dileği ile , hoş geldiniz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Merhaba, ilk arabam
Çöküş
X
-
Aslı düzel tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhoşbulduk )
yatmadan bir bakıyım dedim mesajlarıma, amanın arabamın resmi bile yüklenmiş ben daha resimlerimi bile bulamamıştım yahu..harikasınız..
sevgiler..
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Yorum Yap
-
Faruk'S
-
Merhaba Meltem Hn;
Ben de 1992'de ehliyetimi aldım. O tarihten bu yana sadece 2 arabam oldu. Biri güzel bir kaplumbağa VW idi. Biri de yeni aldığım klasik mini. Resim yüklemeye çalıştım ama şu an beceremedim. Ama klasik mini başlığı altında arkadaşim Alen birkaç resim yüklemiş. Sizinle mutlaka sohbet etmek isterim. Sormak istediğim sorular var. Tamircinizi bana tavsiye eder misiniz? Parça konusunda ne yapıyorsunuz vb. Selamlar. Cenk
Yorum Yap
-
düzel
Merhaba Cenk,
Yaşım nedeniyle (50) bana Hanım diyebilirsin ama Meltem'i tercih ederim.. Arabanın resmini merakla bekliyorum..
Yeni nesilden Can'ın ) hikayesini anlattığı arabamı ehliyetimle birlikte 30 yaşında aldım ve 20 senedir trafikteyim. 20 senedir Rover yetkili servisi Umut Oto ile çalışıyorum.. Mustafa Usta ayrıldı ama Orhan Usta yı kesinlikle tavsiye ederim. Silecek motoru, balata gibi ufak tefek sorunları burada hallettik ( örneğin askeri jiplerin lambaları aynı mini mesela .. Mininin orjinal üretilmiş parçalarını Londradan getirtmek zorunda kaldım..( bir hayli vergi ödeyerek ( ..İngiltere de tanıdık biri var ise onun bavulunda getirtmek daha ucuza mal oluyor ...
Konu uzun anlayacağın.. İstediğin zaman konuşur sohbet ederiz elbette..
not: foruma çok sık katılmıyorum ve henüz bu ortamda yazışmanın teknik detaylarını tam öğrenemedim ama artık daha sık katılmaya çalışacağım ))
sevgilerimle Meltem
Yorum Yap
-
Aslı Z.Cenk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba Meltem Hn;
Ben de 1992'de ehliyetimi aldım. O tarihten bu yana sadece 2 arabam oldu. Biri güzel bir kaplumbağa VW idi. Biri de yeni aldığım klasik mini. Resim yüklemeye çalıştım ama şu an beceremedim. Ama klasik mini başlığı altında arkadaşim Alen birkaç resim yüklemiş. Sizinle mutlaka sohbet etmek isterim. Sormak istediğim sorular var. Tamircinizi bana tavsiye eder misiniz? Parça konusunda ne yapıyorsunuz vb. Selamlar. Cenk
Aslı düzel tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba Cenk,
Yaşım nedeniyle (50) bana Hanım diyebilirsin ama Meltem'i tercih ederim.. Arabanın resmini merakla bekliyorum..
Yeni nesilden Can'ın ) hikayesini anlattığı arabamı ehliyetimle birlikte 30 yaşında aldım ve 20 senedir trafikteyim. 20 senedir Rover yetkili servisi Umut Oto ile çalışıyorum.. Mustafa Usta ayrıldı ama Orhan Usta yı kesinlikle tavsiye ederim. Silecek motoru, balata gibi ufak tefek sorunları burada hallettik ( örneğin askeri jiplerin lambaları aynı mini mesela .. Mininin orjinal üretilmiş parçalarını Londradan getirtmek zorunda kaldım..( bir hayli vergi ödeyerek ( ..İngiltere de tanıdık biri var ise onun bavulunda getirtmek daha ucuza mal oluyor ...
Konu uzun anlayacağın.. İstediğin zaman konuşur sohbet ederiz elbette..
not: foruma çok sık katılmıyorum ve henüz bu ortamda yazışmanın teknik detaylarını tam öğrenemedim ama artık daha sık katılmaya çalışacağım ))
sevgilerimle Meltem
Selam Meltem,
Ben bu ay classic mini restorasyon projesine başladım, dolayısıyla önümüzdeki bir yıl zarfında ingiltereden birden fazla kez parça getirtme işlemi yapıcam, hatta ilk siparişlerimi verdim bu hafta yola çıkacaklar bile, önümüzdeki zaman dilimlerinde parça ihtiyacınız olursa benimle bu durumu paylaşabilirsiniz, sizin ihtiyaçlarıda gelecek malzemeler içine ilave edebiliriz. Benimle irtibat kurmak isterseniz lutfen cekinmeyin.
Yorum Yap
-
Meltem hanim hosgeldiniz. Hayranlikla okudum postlarinizi.. Arabanin kiymetini bilip 20 yildir satmamis olmanizdan dolayi tebrik etmek isterim! Imrendim.. Bir GP II alsam ve baska arabam daha olsa bende sizin gibi klasiklestirmek isterim..
En kisa zamanda tanismak ve MINI'nizi inceleyebilmek dilegiyle, keyifli forumlar..
Yorum Yap
-
brnx2
Selamlar;
Hoşgeldiniz, artık buluşma zamanı geldi sanırım hem klasikleri hemde arkadaşlarımızı bir arada görelim.
Dipnot: Bol fotoğraf çekmemiz lazım..
Yorum Yap
-
düzel
Yorum Yap