Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Merhaba, ilk arabam

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Merhaba, ilk arabam

Ben İstanbul'da yaşıyorum. 1992 yılından yani ehliyetimi aldığımdan beri mini kullanıyorum. İlk arabam ilk aşkım
    Minim 1986 model mayfair. 1993 de satın aldığımızda henüz 5000kmde bir bebekti )
    vakit bulunca resimlerini de yükleyeceğim..
    Klasik kısmına eklendim ama henüz klasik olmadık
    Araştırdığım kadarıyla, Rover&Austin fabrikasında üretilen son model benimki..
    Benzer modellere sahip üyelerle sohbet etmek isterim..

Önemli dip not : yeni minilere de bayılıyorum ama sanki bana o arabalar BMW gibi geliyor ))
    Sevgilerimle

Meltem Düzel Ayral

Hoşgeldiniz.Merakla aracınızın resimlerini bekliyorum.İyi forumlar...
    sigpic

Yorum Yap

Aslı düzel tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Ben İstanbul'da yaşıyorum. 1992 yılından yani ehliyetimi aldığımdan beri mini kullanıyorum. İlk arabam ilk aşkım
      Minim 1986 model mayfair. 1993 de satın aldığımızda henüz 5000kmde bir bebekti )
      vakit bulunca resimlerini de yükleyeceğim..
      Klasik kısmına eklendim ama henüz klasik olmadık
      Araştırdığım kadarıyla, Rover&Austin fabrikasında üretilen son model benimki..
      Benzer modellere sahip üyelerle sohbet etmek isterim..

Önemli dip not : yeni minilere de bayılıyorum ama sanki bana o arabalar BMW gibi geliyor ))
      Sevgilerimle

Meltem Düzel Ayral
      Hosgeldiniz Meltem Hanım su anda klasik MINI sahibi uyemiz sanırım 3 veya 4 kişi olmus olması lazım, emin olun eski MINIler hala uretiliyor olsaydı biz de isterdik ama ne yazık ki hele Turkiyede duzgun birtane bulmak cok zor, o yüzden biz de MINI askımızı yeni MINI lerle gideriyoruz

Tekrar hosgeldiniz, ilk organizasyonda gorusmek üzere. Aracınızın resimlerini bekliyoruz. bu arada ben de 92 yılında aldım ehliyetimi sanırım yasıt sayılırız bu kadar uzun zamandır kullandıgınıza göre sizin MINI tecrubenizden yararlanmak isteyecek arkadaslarımız olacaktır

Size keyifli forumlar diliyorum.
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

hoşgeldinizzz

Yorum Yap

Hani bir uyemizin komsusunda vardi? Yanlis hatirlamiyorsam.
          Oyle ise zaten resmi forumda var.

Ve bulduk konuyu Alen Admin'ime sorunca yardim etti. Klasik Miniler adli konuda var resimler. Hani konteyner ile Endonezya'dan getirtme hayallerimiz olan konu.

Hatta O konuda plakaya takilmisim '68' ya....

Wishman
          En son düzenleyen WISHMAN; 02-01-13, 20:17.

Yorum Yap

Hoşgeldiniz aracınızzıda görmek isteriz
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hoş geldiniz. Klasik mini sahiplerinin bir anda artış göstermesi cok sevindirici
              2009 JCW Dark Silver / Black
              BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

Hosgeldin aramıza
                sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Wishman; aynen ben koymuştum fotoğrafı bir kaç konu altında daha geçmişti hatta bahsi. Alen abi iyi takipçi çıktı NDG geçen gün evin önünde beni beklerken iliştirmiş bir flyer

Sevindim Meltem abla aramıza katılmanıza. Forumda ki herkes çok sıcak samimi en önemlisi aklı başında insanlar. Umarım sizde zevk alırsınız.

Yorum Yap

Meltem hanim/abla hosgeeeldiniz iyiki geldiniz MINI'nize flyer ilistirirken referans yazamadim ama o reklamci bendim hihihihi
                    keyifli forumlar diliyorum umarim eventlerdede gorusuruz

p. s. sizin komsu Can flyer ilistirmemis ama ben affetmem aractan ilk resim benden olsun

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Meltem hanim hosgeldiniz.. Kazasiz belasiz surusler, bir omur boyu Mini'nixle yasamanizi dilerim

Keyifli forumlar dilerim, lutfen Forumdan ve bizden uzak kalmayin. ilk eventte gorusmek dilegiyle
                      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Hosgeldiniz ve keyifli forumlar dilerim Mini'nizi daha once gormustuk cok cok guzel

Yorum Yap

Hosgeldiniz, keyifli forumlar.

Seytan diyor al bıtane bunlardan koy bır 1.6vtec yada hayabusa eglencenın dıbıne vur
                          [CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]

Yorum Yap

Meltem hanim hosgeldiniz, klasik minicooper sahibi olmanız cok güzel, ve bu forumda toparlanıyor olmamızda ekstra güzel, bu arada arkadaslar benimde tanıdığım 4-5 kisi daha var klasik mini sahibi, en kısa zamanda onlara faceden ulaşıp foruma davet edicem. TR deki tüm klasik minicileri toparlayalım o halde diyorum.

Tekrar hosgeldiniz keyifli forumlar...

Yorum Yap

hoşbulduk )
                              yatmadan bir bakıyım dedim mesajlarıma, amanın arabamın resmi bile yüklenmiş ben daha resimlerimi bile bulamamıştım yahu..harikasınız..
                              sevgiler..

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X