Tehlikelide fazla kar olayı baksana araba ne hale gelmıs benım ıcın gelmek cooook zor ama 45 gunluk tatılı olan sanslılarımız var aramızda
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Selamlar..
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstero degilde palandoken eventi yapsak bize uygun fiyatli board dersi verir mi ben iki yildir hic dag yuzu gormedim yuaa
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v22009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster45 GÜNLÜK TATİL'in varmış palandöken uludağ kartepe kartalkaya nereye istersen vakit yeterde artar
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterayıp ettin... sana bedava ders veririm ben çıkarız ejder'e ordan ineriz
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatalk yagkokusunuiyiceker v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstermixer falan dedik ama kra... diycemdee beni oralarda bi basima birakip ya gidersen diye de dusunmeden edemeyecegim :P
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatalk yagkokusunuiyiceker v22009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterahahhahaa emellerim çok mu belli oldu ya öcümü daha sonra çok daha derin ve sessiz alıcam centilmenlik kuralları gereği bana atar yapsalar, durduk yere mixer deseler bile bayanları dağda yanlız bırakmıyorum
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Faruk'S
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTehlikelide fazla kar olayı baksana araba ne hale gelmıs benım ıcın gelmek cooook zor ama 45 gunluk tatılı olan sanslılarımız var aramızda
Yorum Yap
Yorum Yap