Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Selamlar..

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Tehlikelide fazla kar olayı baksana araba ne hale gelmıs benım ıcın gelmek cooook zor ama 45 gunluk tatılı olan sanslılarımız var aramızda
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      o degilde palandoken eventi yapsak bize uygun fiyatli board dersi verir mi ben iki yildir hic dag yuzu gormedim yuaa

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
      ayıp ettin... sana bedava ders veririm ben çıkarız ejder'e ordan ineriz
      2009 JCW Dark Silver / Black
      BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        45 GÜNLÜK TATİL'in varmış palandöken uludağ kartepe kartalkaya nereye istersen vakit yeterde artar
        45gun tatil varda zugurttuz baskanim. bababank odenekleri pekte bereketli degil su siralar. Simdi bisey istemiyorum yine planli yasiyorum bak hersey MINI United icin hergun 2,5 Euro kenara atmak yeter

Sent from my iPad using TapaTalk HD
        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          ayıp ettin... sana bedava ders veririm ben çıkarız ejder'e ordan ineriz
          mixer falan dedik ama kra... diycemdee beni oralarda bi basima birakip ya gidersen diye de dusunmeden edemeyecegim :P

Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatalk yagkokusunuiyiceker v2
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            mixer falan dedik ama kra... diycemdee beni oralarda bi basima birakip ya gidersen diye de dusunmeden edemeyecegim :P

Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatalk yagkokusunuiyiceker v2
            ahahhahaa emellerim çok mu belli oldu ya öcümü daha sonra çok daha derin ve sessiz alıcam centilmenlik kuralları gereği bana atar yapsalar, durduk yere mixer deseler bile bayanları dağda yanlız bırakmıyorum
            2009 JCW Dark Silver / Black
            BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              ahahhahaa emellerim çok mu belli oldu ya öcümü daha sonra çok daha derin ve sessiz alıcam centilmenlik kuralları gereği bana atar yapsalar, durduk yere mixer deseler bile bayanları dağda yanlız bırakmıyorum
              hicte durduk yere degildi o mixer rahat ol bisey yapmasan demem mcx conem hohohoho

Sent from my iPad using TapaTalk HD
              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Tehlikelide fazla kar olayı baksana araba ne hale gelmıs benım ıcın gelmek cooook zor ama 45 gunluk tatılı olan sanslılarımız var aramızda
                arabayi insaatin hemen altina birakmis adam.binada hafif gocuk olmus kar birikmesinden oturu.yani normalde olan bi olay degil emin olun 1000 de 1

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                X