Hosgeldiniz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Selamlar..
Çöküş
X
-
34tb9544
-
Faruk'S
Yorum Yap
-
Faruk'S
Yorum Yap
-
Faruk merhaba! sonunda bir snowboard'cu buldum bu sene Erzurum'a gelmek istiyorum. ama beklentilerim dahilinde (en ucuza en iyi hizmet ) nerde kalınır bilmiyorum, henüz araştırmadım. Kar durumu da skiciyiz de takip ettiğime göre henüz beklentilerin altındaymış.2009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Faruk'S
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFaruk merhaba! sonunda bir snowboard'cu buldum bu sene Erzurum'a gelmek istiyorum. ama beklentilerim dahilinde (en ucuza en iyi hizmet ) nerde kalınır bilmiyorum, henüz araştırmadım. Kar durumu da skiciyiz de takip ettiğime göre henüz beklentilerin altındaymış.
Aslı aliiner tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz.. Keyifli forumlar
Yorum Yap
-
Faruk'S
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhoşgeldin dadaş
çok güzel yer erzurum, annemin memleketi
Yorum Yap
-
Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhosbulduk efendim Emin olun disaridan guzel yasamasi hic hos degil
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFaruk biz burada azıcık kar gördük bikaç resim gösterde üşüyelim biraz
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Faruk'S
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFaruk biz burada azıcık kar gördük bikaç resim gösterde üşüyelim biraz
ilk zamanlar (5-6 hafta once) ;
dag yolu ;
En son düzenleyen Faruk'S; 15-01-13, 01:00.
Yorum Yap
-
Faruk'S
-
Faruk'S
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstero degilde palandoken eventi yapsak bize uygun fiyatli board dersi verir mi ben iki yildir hic dag yuzu gormedim yuaa
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster45 GÜNLÜK TATİL'in varmış palandöken uludağ kartepe kartalkaya nereye istersen vakit yeterde artar
siz gelin ders isi felan kolay
Yorum Yap
Yorum Yap