Hosgeldin Faruk biz kar lastiklerini takıp oraya gelebilir miyiz yoksa yolda telef olur muyuz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Selamlar..
Çöküş
X
-
Faruk'S
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldin Faruk biz kar lastiklerini takıp oraya gelebilir miyiz yoksa yolda telef olur muyuz
Yorum Yap
-
Faruk'S
Yorum Yap
-
Faruk'S
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFaruk hosgeldin! Keyifli forumlar!
P.S. : Vay be gozlerim yasariyor! Turkiye'nin her sehrinden uyemiz oluyor gun gectikce buyuyoruzda buyuyoruz cok mutlu oluyorum!
Yorum Yap
-
Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkur ederim Nazli Deniz Hanim.Hosbulduk Beni bu aska surukleyen birkac insandan birisiniz acikcasi.Facebook'ta birkac kere eklememe ragmen kabul etmediniz Su an abonenizim hatta..Bu yolda yaptiginiz isler imrenilecek cinsten.Umarim bu enerjinizi hic kaybetmezsiniz..
hemen ben kendimi affettirmek adina bi ekleme talebi yollasam ufakta olsa gonlunu alir miyim dostum?
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Faruk'S
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAy inan yuzum renkten renge girdi yer yarilsaydida icine girseydim su densizligimi okumasaydim.. :banghead:
hemen ben kendimi affettirmek adina bi ekleme talebi yollasam ufakta olsa gonlunu alir miyim dostum?
Sizin bana hosgeldin demeniz yetti gonlumu almaniz icin Bu tarz seylere hic gerek yoktu
Yorum Yap
-
Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaha..Yok efendim ne haddime o manaya gelicek bir soylemde asla bulunmadım Tanismadigim bir bayana istek gondermek benim densizligim olsa gerek Sizden ozur dilerim
Sizin bana hosgeldin demeniz yetti gonlumu almaniz icin Bu tarz seylere hic gerek yoktu
Is eklemekle bitmiyor. Bir suru sorgu sual icim sisiyor..
neyse buldumda onayladim seni..
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Faruk'S
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterInan yiginla arkadaslik istegi var herkesin istegine toptan not now butonunu kullaniyorum..
Is eklemekle bitmiyor. Bir suru sorgu sual icim sisiyor..
neyse buldumda onayladim seni..
Istek konusunda sikinti cektiginizi anlayip hakveriyorum.Onceden de belirttigim gibi mini konusundaki aktifliginiz imrenilecek cinsten.Sadece daha yakından takip etmek istedim hepsi bu
Yorum Yap
-
Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet onay icin tesekkur ederim oncelikle.Demek ki napmiyomusuz.Soru sormuyomusuz
Istek konusunda sikinti cektiginizi anlayip hakveriyorum.Onceden de belirttigim gibi mini konusundaki aktifliginiz imrenilecek cinsten.Sadece daha yakından takip etmek istedim hepsi bu
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Faruk'S
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnlayisin icin tesekkurler Faruk
Aslı ToygarEgemen tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFaruk, hoşgeldin...
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDeniz bu facebook aktivitelerinle baya üye kazandırdığından merak ettim sen ne yapıyosun facebookta ve sayfana bi göz attım
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap