Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Selamlar..

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Selamlar..

Ben Faruk.Erzurumda yasiyorum.Ogrenciyim.Snowboard ve karakalem cizimi yapiyorum.Mini askim cocukluktan geliyor.Bana bu aski asilayan anneme ne kadar dua etsem azdir ilk araba kullanimim 2006 model Elektrik mavisi bi cooper ile basladi ve suan 2010 kirmizi bi cooper S kullanicisiyim.Herkese tekrardan merhabaaa

hosgeldiniz .. Erzurumda servis mevcut mu ? Nasıl hallediyorsunuz ?

Yorum Yap

Erzurumda Mini den anlayan yetkili(guya)1 servis var ancak bir defa gittim pisman oldum.Genellikle ayda bi veya 2 ayda bi sehir disina cikma durumum oluyor.O surede sikinti varsa o sekilde halletmeye calisiyorum .Onun disinda bir kac tanidigim saglam usta var Erzurumda sagolsunlar onlar her isi hallediyolar sorunsuz..Acikcasi simdiye kadar pek buyuk bi sorunumuz olmadi olanlari da bu sekilde hallettik.

birde merak ettigim birsey var.daha once uye oldugum miniciyiz.biz ve ateslimini.com forumlari vardi.Onlar uzun zamandir kapali.bu forumun onlarla bi baglantisi varmi devami niteliginde yoksa uyeler mi ayni kisiler

Yorum Yap

Hosgeldin Faruk aramıza
        sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Hosgeldin keyifli forumlr dilerim

Yorum Yap

hoşgeldin iyi forumlar..
            sigpic

Yorum Yap

Hoş geldiniz

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Hoigeldiniz

Yorum Yap

hosgeldınız ...

Yorum Yap

Herkese ayri ayri tesekkur ederim.Hosbulduk.

Yorum Yap

Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Erzurumda Mini den anlayan yetkili(guya)1 servis var ancak bir defa gittim pisman oldum.Genellikle ayda bi veya 2 ayda bi sehir disina cikma durumum oluyor.O surede sikinti varsa o sekilde halletmeye calisiyorum .Onun disinda bir kac tanidigim saglam usta var Erzurumda sagolsunlar onlar her isi hallediyolar sorunsuz..Acikcasi simdiye kadar pek buyuk bi sorunumuz olmadi olanlari da bu sekilde hallettik.

birde merak ettigim birsey var.daha once uye oldugum miniciyiz.biz ve ateslimini.com forumlari vardi.Onlar uzun zamandir kapali.bu forumun onlarla bi baglantisi varmi devami niteliginde yoksa uyeler mi ayni kisiler
                      Yanit icin tesekkurler.

Tabikide bizleri bir araya getiren , tanistiran bahsi gecen eski sitelerdi ancak burasi tamamen bagimsiz , ozgun ve dileriz ki uzun yillar hepimizi bir cati altinda tutar.

Yorum Yap

aramıza hoşgeldiniz

Yorum Yap

Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.. Nasıl Palandöken Kar durumu
                          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Faruk hoşgeldin uzaklardan dostlar kazanmak bızlerı cok mutlu edıyo keyıflı forumlar.
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Yanit icin tesekkurler.

Tabikide bizleri bir araya getiren , tanistiran bahsi gecen eski sitelerdi ancak burasi tamamen bagimsiz , ozgun ve dileriz ki uzun yillar hepimizi bir cati altinda tutar.
                              Anladımm..Umarım düşündüğünüz şeyler gerçek olur..
                              Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              aramıza hoşgeldiniz
                              teşekkür ederim.

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.. Nasıl Palandöken Kar durumu
                              Hosbulduk.Palandöken süper.Sezonu açtık Palandöken/Dedeman pisti pek hoş değil.biraz kayak çizer cinsten ama Xanadu mükemmel..

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Faruk hoşgeldin uzaklardan dostlar kazanmak bızlerı cok mutlu edıyo keyıflı forumlar.
                              Hoşbulduk.Teşekkürler.Maksat gönüller yakın olsun

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X