Uzun zamandır mini cooper gruplarının etkinlik yapmamalarından ve grubun pasifliğinden yakınırken , bir arkadaşım bu topluluktan bahsetti ve üyeliğim gerçekleşti.Adım taha, okan üniversitesinde mimarlık bölümü öğrencisiyim.21 yaşındayım ve 2006 model bir parklane cooper'a sahibim. Ben şimdiden memnun oldum.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
merhabalar mctr üyeleri.
Çöküş
X
-
tahargcEtiketler: Hiçbiri
-
tahargc
-
Keyifli forumlar Taha, Hosgeldin..
Bulusmalarda gorusmek uzere1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
tahargc
bu arada parklane modelinin tam olayı nedir? digerlerinden tam olarak farkı ne herkez ayrı bırsey soyluyor.
Yorum Yap
-
Parklane ozel renk tavan sticker kombinasyonu ile MINInin kasa degismeden once urettigi ozel seridir.
Genelde ingilterede ozel sayilan seylerin ismi verilir (baker street gibi)
Bu araclara da opsiyon secenekleri sunulmustu.. genellikle Chrome yogunlugu fazladir kaputta u seklinde gri sticker vardir.. vs. Vs. Sonuc olarak sinirli sayida uretilmis bir araca sahipsin.
R52'de sidewalk
R53'te checkmate - parklane - seven modeli cok gorulur.
Ve bunlari birbirinden ayiran ozellikler hep opsiyonlari inceleyince gorulur.
Koltuk dosemesinden tut tavan rengine govde rengine .. jant tipinden ic dosemeye hersey normal bir MINIden farklidir.
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
tahargc
benim aracım ruhsatta 156 bg görünüyor ama 122 bg den fazla gidiyor ama 156bg hissettirmiyor.bunları yuzyuze bulusmalarda konusmak isterim.
Yorum Yap
-
tahargc
-
Aslı tahargc tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenim aracım ruhsatta 156 bg görünüyor ama 122 bg den fazla gidiyor ama 156bg hissettirmiyor.bunları yuzyuze bulusmalarda konusmak isterim.
Yorum Yap
Yorum Yap