Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Merhaba Arkadaşlar Ankara'dan TARIK

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Allah kaza bela nazardan korusun. Siz zaten kiymetini bilen birisiniz gordugumuz her gecen gun r53 daha degerleniyor....

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Yeter Tarik, bir tanede bize birak. :-)

Wishman
      Yanlış anlama var, araç isteyen ben değilim bende 2 tane var zaten, ama denk cıktıgında sızlerle paylasırım almak ısteyen alır

Yorum Yap

Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Allah kaza bela nazardan korusun. Siz zaten kiymetini bilen birisiniz gordugumuz her gecen gun r53 daha degerleniyor....

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
        Teşekkür ederim, Benim içinde r53 cok kıymetli

Yorum Yap

Maşallah allah kaza bela vermesn 2 araçta çok değerli aramıza Hoşgeldiniz...
          2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Maşallah allah kaza bela vermesn 2 araçta çok değerli aramıza Hoşgeldiniz...
            Saolasın teşekkür ederim, hoşbulduk

Yorum Yap

Aslı jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Yanlış anlama var, araç isteyen ben değilim bende 2 tane var zaten, ama denk cıktıgında sızlerle paylasırım almak ısteyen alır
              Ne yanlis anlamasi kardesim, senin MINI'leri gordugumden sonra kisim kisim kuduruyorum. :-)
              Tesekkurler Tarik. Benim ki serzenis degil iltifat idi. Walla bende cok isterdim bir eski kasa MINI'm olsun. Keske bir denk dusse de hemen yarin isi bitirsek bu kadar hazirim yani.
              Ki ben de Endonezya'dan cok fazla bulabilme sansina sahibim, hatta daha onceki konularda yazdim. Ama getirtmek cok buyuk bir dert.

P.S: Kiskanclik konusuna sakin takilma. Ben boyle ifade ediyorum. Benim nazarim degmez, hatta gerekirse nazar boncugunu ben alirim. Ne mutlu sana 'emek harcayarak' sahip olmussun, bunun keyfi daha da fazla

Iyiki sen ve Cem uye oldunuz bu foruma diyorum tekrar.

Wishyaslidirbakmayinsoledigineman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Ne yanlis anlamasi kardesim, senin MINI'leri gordugumden sonra kisim kisim kuduruyorum. :-)
                Tesekkurler Tarik. Benim ki serzenis degil iltifat idi. Walla bende cok isterdim bir eski kasa MINI'm olsun. Keske bir denk dusse de hemen yarin isi bitirsek bu kadar hazirim yani.
                Ki ben de Endonezya'dan cok fazla bulabilme sansina sahibim, hatta daha onceki konularda yazdim. Ama getirtmek cok buyuk bir dert.

P.S: Kiskanclik konusuna sakin takilma. Ben boyle ifade ediyorum. Benim nazarim degmez, hatta gerekirse nazar boncugunu ben alirim. Ne mutlu sana 'emek harcayarak' sahip olmussun, bunun keyfi daha da fazla

Iyiki sen ve Cem uye oldunuz bu foruma diyorum tekrar.

Wishyaslidirbakmayinsoledigineman
                İltifatlar için teşekkür ederim, sizede darılma gücenme söz konusu değildir, aksine sıcak ve samimi bir ortamla karşılaştığım için ekstra memnunum, Klasik mini konusunda az çok bilgi ve tecrübe sahibi oldum. Bugün bendeki 2ci klasik mini projesinide yılbaşı sonrasında restorasyona başlama kararı aldım. Kısmetse planlı programlı bir şekilde devam ettirip 2013 yazına bitirmek gibi bir hedef koydum.

Buradan diğer forum arkadaşlarımada söylemiş olayım, klasik mini hakkında sormak istediğiniz her türlü soruyu özelden yada buradan sorabilirsiniz, kimse çekinmesin lütfen. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Klasik mini satın almak isteyenlerde benimle iletişim kurabilirler, toplanmak üzere bekleyen ruhsatlı bir tane 1976 model var olduğunu bugün öğrendim. Herkese duyrulur....

Yorum Yap

Ben 2013 de ilgilenebilirim 76 ruhsatli neredeymis satilik mi?
                  LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Ben 2013 de ilgilenebilirim 76 ruhsatli neredeymis satilik mi?
                    Evet bugün telefonda konuşurken bahsi geçti, ben ikinciyi toplamaya başlamak için gaza geldim 2013 ocak ayı içerisinde start vermeyi düşünüyorum.

Bahsi geçen 1976 model sökük vazıyette, yürümeyen, toplanmayı bekleyen bir kasa ve ruhsattan ibaret bildiğim ve telefonda anladığım kadarıyla, çok fazla detayına girmedik konuşurken.
                    Ama yarın sorucam forumdan özel mesaj atanlarda oldu. Herkese bir açıklama ile geri dönerim.

Yorum Yap

Tesekkurler

ALIENLOVE VIA TPTLK HD

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

76 cooperile ilgili bugün bilgi aldım, merak edenler için yazıyorum.

Arabaya 25bin istiyorlarmış ve dün telefonda Eti firmasıyla sözlü olarak anlaştık demişler, ETi firmas (çikolata biskivi vs) onlar almak istiyormuş 100bin bütçe ayırmışlar toplanması için. Bu şekilde bir telefon görüşmesi olmuş ve tam sonuca kavuşturmak yılbaşı sonrasına bırakmışlar konuyu

Yorum Yap

25 TL yurumeyen bir MINI icin ETI firmasina hayirli olsun diyorum...

Wish

Yorum Yap

Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            76 cooperile ilgili bugün bilgi aldım, merak edenler için yazıyorum.

Arabaya 25bin istiyorlarmış ve dün telefonda Eti firmasıyla sözlü olarak anlaştık demişler, ETi firmas (çikolata biskivi vs) onlar almak istiyormuş 100bin bütçe ayırmışlar toplanması için. Bu şekilde bir telefon görüşmesi olmuş ve tam sonuca kavuşturmak yılbaşı sonrasına bırakmışlar konuyu
                            100000 tl ye ferrari motoru mu takacaklarmıs hay Allah ya yazık oldu arabaya.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hoşgeldiniz. Maşallah araçlar gerçekten harika. Ankara da bir gün yanyana gelmek isterim. Bi toplanamadık zaten Ankara tayfası olarak.
                              Bu arada 1980 model olan Mini bambaşkaymış . Allah kaza, bela vermesin.

Yorum Yap

hoşgeldiniz keyifli forumlar

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X