Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kulubumuze davet ettigimiz MINI'ler
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı göstersağol kardeşim.katkı yaparsak ne mutlu1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
yay taktirmaya gelmisken bi mini gordum koltuga flyer koydum sonra bide ogrendimki tamirhanenin sahibinin hanimindada mini varmis. bakalım uye yapabilicezmiEn son düzenleyen ycanciftci; 13-02-15, 12:43.
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün aksam İstinye Park'da 3 miniye flyer verdim fakat foto çekemedim
1-Füme Roadster
2-Beyaz Roadster
3-Kırmızı Cooper S
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlla alla roadsterlar cok bu ara dolasiyor Abi fume olan yesil seritli falan miydi ? Zekariyakoyde otururken ben hep goruyordum selektor atiyordu bana selam veriyodu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFlyerları koyarken kendimi suçlu gibi hissediyorum Sanki gizli bir olay yapıyormuşum gibi oluyor.Sizde de oluyor mu ?1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFlyerları koyarken kendimi suçlu gibi hissediyorum Sanki gizli bir olay yapıyormuşum gibi oluyor.Sizde de oluyor mu ?
Birde gece vakti denk geliyorsa hötyyt gibi bir ifade ile bakanlar oluyorsigpic
R60 Countryman D / 34 BF 9050
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
Yorum Yap