Ataköy Plus da flyerı çaktım bakalım
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kulubumuze davet ettigimiz MINI'ler
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzmit Outlet Center bile olsa 16 CPR buldum mu kaçırmam arkadaş
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunu da yengemize alalim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Geçen gün ikitelli'de gördüm bu aracı.Yemin ediyorum midem bulandı Adam birde bi kasıntı sanıyor ki araba mükemmel olmuş da millet hayranlıkla bakıyor
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzelim MINI'yi ne hale getirmisler. Bunu goren kacsin valla ya da araca el koysun. kadife kaplamak nedir ya
Bir de utanmadan aciklama yazmis Turkiye'de ilk diye...
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Yorum Yap
-
tooncay
Erenköy (komşum büyük ihtimal)
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay KaramanEklenen Dosyalar
Yorum Yap
-
4eva
Adami 50 kere cagirdim kiz arkadasim izin vermez diye gelemiyo bi turlu Allahim sen bizi ciddi iliskilerden koru
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Yorum Yap
-
Bunun kız arkadaşının adı da Begüm'dür kesin
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdami 50 kere cagirdim kiz arkadasim izin vermez diye gelemiyo bi turlu Allahim sen bizi ciddi iliskilerden koru
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
AZ 4191R56 - 4191
Yorum Yap
-
4eva
Aslı yigitb tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunun kız arkadaşının adı da Begüm'dür kesin
AZ 4191
Yorum Yap
Yorum Yap