Bugün yol üstü bikaç arabaya flyer bıraktım
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kulubumuze davet ettigimiz MINI'ler
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bu arabaların lastikleri mi patlak, yamuk mu çektin Harun1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
tooncay
Kulubumuze davet ettigimiz MINI'ler
Dün arkadaşım Deniz'e uzun arayışlarımız sonunda bi MINI aldık.. En kısa zamanda üye olcak.. Foruma izmirden katılcak..
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
4eva
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün arkadaşım Deniz'e uzun arayışlarımız sonunda bi MINI aldık.. En kısa zamanda üye olcak.. Foruma izmirden katılcak..
tooncay
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlm cumleyi eksik yazmisin. Zorla MINI aldik yazmaliydin
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
tooncay
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen yaa!! Ne astralardan, pejolardan, alfalardan vaz geçirdim bi bilsen!!
tooncay
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKutlama resimlerini gördüm kıskandım Tuncay
tooncay
Yorum Yap
-
jansut
-
Aslı jansut tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Kozzy AVM otopark
🚙 34 HH 8854 🚙
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
Yorum Yap
-
jansut
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu aracta jcw bodykit varmiydi?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
🚙 34 HH 8854 🚙
Yorum Yap
Yorum Yap