Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
[QUOTE=mehmetdeniz;64796]Ooo amma karismis senin kafan abi
Bunun sorumlusu kuaforumuz murat
Onun adina senden ozur dileriz
Cansunun abisi HH the lazer blue
Dogum gunu kutlamamda gidip sana 'kral abi' yazdim. Neyse Cansu kurtardi, hepiniz onun abisisiniz....
Ahh kuaforum, ozlemistir beni, Yaseminnnnn! (kizim degil, bu baska)
Neyse Cansu'da problem yoksa bende de yok!!!
Bu mesaji buraya nasil yazdim onuda bilmiyom
Tek dusman Anil, herkez dost... En azindan bulasmiyom, ayda yilda bir... Buna English Pub'ta bir malt acilarak kutlama yapilir.
P.S: Peki Tooncay diye Mehmet'e yazdiysam Tooncay'a ne yazdim ki dogum gunumde? Off yeter ben gidip bira iciyim. Yine Cin'li oldum otomatige baglandim.
Bende seni ilk zamanlar Lord Sarven 'le karistiriyodum. Yaziyodun boyle bende nargile dumani iyi kafa yapiyomus demekki diyodum English publar fotolarimizi asiyo hep duvarlara. Bu adamlar geldiginde agizlarindan malt 'i, bogazlarindan misir patlaani eksik etmeyin yaziyolar. Bi ara gelde senin yakisikli bi fotonuda astiralim ayin icicileri bolumune
Yok ben icince uyuyanlardanim... Ama birkac 'nick'im olabilir, bu olasilik? (Sabah nick'i, gece 10:30 oncesi nick'i, 11:00 den sonra nick'i)
Usenmedim gittim baktim Tooncay'a sakallardan bahsetmisim. Demekki 'pisti'yi dogru yerden vurmusum... da neden mehmetdeniz'e 'jansut'un abisi muamelesi yapmisim bilemedim?
Neyse Cansu, bir dahaki Bodrum root'un oncesi Izmir'den gecersen seni soz Yasemin'e (kuaforum olan) gotureyim, boylece kendimi affettiririm.
Gecen sefer Yasemin'i (kizim olan) Yasemin'e (kuafor) goturdum. Tepki sole idi...
1- Offf Baba burasi Anne'minkinden daha iyi yapiyo!!!! :-)
2- birkac saniye sessizlik
3- Peki neden sen kadin kuaforune gidiyosun Baba?
cok uzuluyorum Yasemin (Kizim olan) icin, normal bir Baba'yi hakkediyordu...
Daha da yazmam, az sonra NDG (MrV nin iliskimizi anlamadigi) bana ihtar cekecek..
Yok ben icince uyuyanlardanim... Ama birkac 'nick'im olabilir, bu olasilik? (Sabah nick'i, gece 10:30 oncesi nick'i, 11:00 den sonra nick'i)
Usenmedim gittim baktim Tooncay'a sakallardan bahsetmisim. Demekki 'pisti'yi dogru yerden vurmusum... da neden mehmetdeniz'e 'jansut'un abisi muamelesi yapmisim bilemedim?
Neyse Cansu, bir dahaki Bodrum root'un oncesi Izmir'den gecersen seni soz Yasemin'e (kuaforum olan) gotureyim, boylece kendimi affettiririm.
Gecen sefer Yasemin'i (kizim olan) Yasemin'e (kuafor) goturdum. Tepki sole idi...
Daha da yazmam, az sonra NDG (MrV nin iliskimizi anlamadigi) bana ihtar cekecek..
Wishpistikonusundanozurdilerman
Alemsin valla wishman! şimdi tamam mı kafanda kim kimin kardeşi olduğu?
Wishpistikonusundanozurdilerman
Hahaha beni de karistirdin ama anladigim kadariyla dogru anlamissin herseyi??
Biraz da ben karistiriyim dedim
Yorum Yap