Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
tooncay -
tooncay
İnşallah kardeşim!Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelecekten gelen pisti bu
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Ozanbalta
kim olabilir baskaAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaki turuncuda bizim Ozan mı
Yorum Yap
-
Sen Suadiye-Maltepe arasi bi yerlerde oturmuyo muydun yav? Cem gelmezdi buralara, cok ilgincAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün bizim evin tam önünde Uzman'ın ERM yatıyordu akşam, bu günde öğlen saatlerinde yan sokakta yine pişti. Hayırdır?
)
Yorum Yap
-
Yok ben cadde de ki Opetin oralarda oturuyorum Selamiçeşme'deAslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen Suadiye-Maltepe arasi bi yerlerde oturmuyo muydun yav? Cem gelmezdi buralara, cok ilginc
)
Yorum Yap
-
Ozanbalta -
senin arabayi gordum sen yoksunAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCop 01 geziyor sanayide yine

CDU 01&COP 01
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Komple boya bakim yaptik cok uzun surucek diye istinye parka gittim dostumAslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göstersenin arabayi gordum sen yoksun
CDU 01&COP 01
Yorum Yap
-
4eva
Adam sanayi adami degil beylerAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKomple boya bakim yaptik cok uzun surucek diye istinye parka gittim dostum

Yorum Yap
-
Ozanbalta
Abi 6 saat sanayide napcamAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdam sanayi adami degil beyler
Yorum Yap
-
bi dahaki sefer artikAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKomple boya bakim yaptik cok uzun surucek diye istinye parka gittim dostum
CDU 01&COP 01
Yorum Yap
-
Berna
concon Ozan=)Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKomple boya bakim yaptik cok uzun surucek diye istinye parka gittim dostum
Yorum Yap

Yorum Yap