harika bi araba inş trye getirirler demiştim ilk çıktığında ama malesef gelmedi düşünsenize 2.0 turbo dizel hemde cabrio bide yazılım başka bişey istemezdim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
tooncay
JR 8855 Caddebostan Caribou piştisi.. Arkasında da beyaz CM duruyodu..
ImageUploadedByTapatalk1378227827.062537.jpg
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJR 8855 Caddebostan Caribou piştisi.. Arkasında da beyaz CM duruyodu..
[ATTACH]1967[/ATTACH]
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbunu galiba bi abla kullaniyordu bi kac defa gormustum
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPişti konusunda kendimi geliştiriyorum! Yine de bi NDG olamayız!
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben de ataşehirde bir bayanın kullandığı beyaz/kırmızı JCw görmüştüm
bir de sanırım bu pazar Ortaköy'de 2013 GP gördüm. resmini çekemedim. bizden mi aceba?
Borusan'da markanin araci var Ben een cok onu goruyorum bu aralar
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoooop ankaraya 100 km kala Berna baran pistisi fotograf yok ne yazikki onlar diger istikamettelerdi
Yorum Yap
-
Berna
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞehirlerarası pişti insan zengin olmasın peah peah
Yorum Yap
-
Berna
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoooop ankaraya 100 km kala Berna baran pistisi fotograf yok ne yazikki onlar diger istikamettelerdi
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdminim Samatya Hastanesi önü piştisi.
[ATTACH]1980[/ATTACH]
34 NSC 46
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCafeyemi gitsek daha 3 saat burdayiz
34 NSC 46
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla adminim yatağıma uzanmış laptoptan yazıyorum ama sen iste yeter ki beni biliyosun
HTC One X cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap