Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
tooncay
FP 0325 (Dizel)
Evrim piştisi.. Cadde boyner!! Foto cekemedim..
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Alen abi bizim buralarda geziyordu bir ara tavanı siyah renkse ben yayan yürürken üstüme sürdü bende arkasından saydırdımAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster34 bc plakali füme r53 öglen koçtaŞ pİŞtİsİ
bİzden mİ acaba 
apaçidir bu diye flyer bırakmadım.
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aynen yüksek ihtimal odur. APP plaka'da vardı. İnşallah flyer vermemişsindirAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTavanı siyahtı sanırım Amerikan dodikleri vardı.
? Bizim çocuklara söylicektim gerçi arabayı tuzla buz etsinler diye ama sonra düşündüm Mini'nin suçu ne
bizim buralarda görmüyorum bayadır belkide satılmışta olabilir.
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
old englishte akşamüstü keyfimi yaptıktan sonra olsa gerek.. bi dahaki sefere beraber inşAslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFP 0325 (Dizel)
Evrim piştisi.. Cadde boyner!! Foto cekemedim..
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
adam keyfine duskun beyleeer dagilin!!!!Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterold englishte akşamüstü keyfimi yaptıktan sonra olsa gerek.. bi dahaki sefere beraber inş

hauahauah
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
yauu çaktırmıyorum da alt tarafı bi gün erken kaçtık studiodan.. hemen yakalandık.. çok tehlikeli bu kulüpAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradam keyfine duskun beyleeer dagilin!!!!
hauahauah
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Yorum Yap
-
aynen haftaiçi bende seni gördüm arabanın ufak dokunuşlara ihtiyacı varAslı minimrt tarafından gönderilmiş Mesajı göster34 -- 7447 pişti koç ünivv.
yardım istersen bi ara konuşalım.
Yorum Yap
-
tooncay
En kısa zamanda!Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterold englishte akşamüstü keyfimi yaptıktan sonra olsa gerek.. bi dahaki sefere beraber inş
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap

Yorum Yap