Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

PİŞtİ

Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Doğru ozan ev orda ama manav benim arabayı park ederken taciz edince ben de arabayı Levent teki otoparka bırakıp şirket aracı ile işe gelip gitmekte buldum çözümü
    Ama ben hala senin arabayı göremedim gel arabaları değişelim
    Senin arabayı bıraktıgın yerde bir demir kapı var ya, otopark'ın kapısı, benim araba orda işte. Mavi Countryman.

Senin araba Cabrio olsa degisirdik valla

Yorum Yap

Aren bu bcs ben miyim bcs Cem mi
      Sen sin sen senin yolun ,istikametinde yakalanmışsın
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Abi ne bilim arabayı satan arkadaşın nick i bcs ya.
        @aren : insan bi selam verir ayıp ya kumpir yerdik sen buralara kada gelmişken
        Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Senin arabayı bıraktıgın yerde bir demir kapı var ya, otopark'ın kapısı, benim araba orda işte. Mavi Countryman.

Senin araba Cabrio olsa degisirdik valla
          Ya cabrio diil ama sunroof un maşallah ı var. Bi bakar deneriz hoşuna giderse değişiriz nolcak canımız sağolsun o demir kapı açılsada manav I'n külüstürden kurtulsak
          Bu arada biz baya bi komşumuşuz sizinle ... Kurufasulye ısmarlıyım sizin buranın meşhurmuş

Yorum Yap

Gökhan başkan benim arabanın şampuanı bitti ne alalım ?

Yorum Yap

Ya cabrio diil ama sunroof un maşallah ı var. Bi bakar deneriz hoşuna giderse değişiriz nolcak canımız sağolsun o demir kapı açılsada manav I'n külüstürden kurtulsak
              Bu arada biz baya bi komşumuşuz sizinle ... Kurufasulye ısmarlıyım sizin buranın meşhurmuş
              Kurufasulye şaka gibi guzel, ben burdayım valla. baya yakınız, ne zaman istersen yiyelim bir fasulye

Yorum Yap

Yarın akşam olabilir müsaitsen gündüz Pendik Marina'da olacağım. Yelkenli yarışları var. Akşamüstü dönmüş olurum .

Yorum Yap

Yarın akşam olabilir müsaitsen gündüz Pendik Marina'da olacağım. Yelkenli yarışları var. Akşamüstü dönmüş olurum .
                  Yarın dersim var benim de. sonrasın da olur. 8 gibi falan ortakoy'de olurum ben de heralde.

Yorum Yap

Bu arada ben hala güzel kiralık bir ev arıyorum ortaköy de aklınızda bulunsun var ise tanıdığınız

Yorum Yap

Bu arada ben hala güzel kiralık bir ev arıyorum ortaköy de aklınızda bulunsun var ise tanıdığınız
                      Tamamdır yarın konusuruz

Yorum Yap

Abi ne bilim arabayı satan arkadaşın nick i bcs ya.
                        @aren : insan bi selam verir ayıp ya kumpir yerdik sen buralara kada gelmişken
                        Sana o kadar seslendim ama yaninda yetkili bir abla vardi sesin cikmiyordu abi gozunu alamiyodun eee bizim gibi sapi ne goruceksin

Yorum Yap

Ural piştisi kuruçeşme tarafında, kardeşim ortamlara akıyor selamlaşabildik en azından

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Sana o kadar seslendim ama yaninda yetkili bir abla vardi sesin cikmiyordu abi gozunu alamiyodun eee bizim gibi sapi ne goruceksin
                            Neyyyy yine mi? Yahu az bi dur yahu.... Nefes al, stay with us, stay with us....

P.S: Su fasulye olayina acayip kitlendim, sen Ortakoy'den ev bul, Moda'dan sonra baska yerde kalmam.... ;-)

Wishman

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Al bilader bak benden once yazmıs , yanındakı yetkılıyıde belırtmıstı adam ıste ılk mesajında
                              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Gökhan başkan benim arabanın şampuanı bitti ne alalım ?
                                Aynından devam maslağa uğra meguiars tan al başkan
                                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X