Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaten ben artık r56 sı olupta kendini görsele adayanı anlıyorum ve hak veriyorumAslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göstersağol benı anladığın için talhacım1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen ben de feneryolu tarafındaydım, sizin aracı daha önce de Hillside Trio'da görmüştüm, girişte duruyordu. Maşallahı var
01 CDU 01
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana da bu akşam arabaya ufak bir not gelmiş Etiler tarafındaydım.
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkim bu referans yazmadan ilistiren acaba
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Malesef benim minik servisteydi 316 vardı bende.
Artık referans yazacagım
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkim bu referans yazmadan ilistiren acaba
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Artık referans yazacagım
Yorum Yap
-
Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim evin önüne park etmiştin )
Artık referans yazacagım
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖzden sok mo22 sensormatik in sokagi
alkente yakin mi onu sole yeter
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBogazici unv giderken edirne isiklardan gir orasi bebek yolu sok devami da ozden giselerin ustu gibi herzaman bekleriz ofisimde burada yakindayken arayin tarif ederim
5334334196
Bi gun baskin yapariz ben tarifleri kaydettimsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap