Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
abi bi de plakam bosa dusse bi kamyon ogs vs ugrasicaktim kaybetmemek icin geri aldim, ama biraz pisman oldum btyi degistirdigime, arabaya ihanet etmis gibi hissediyorum kendimi
Oyle dusunme bence, BT tamam yektadan beri kalbimizdedir. Ama DOA ile master degree yapti [emoji5]
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
DOA super ama ya
Sent from my iPhone using Tapatalk
abi bi de plakam bosa dusse bi kamyon ogs vs ugrasicaktim kaybetmemek icin geri aldim, ama biraz pisman oldum btyi degistirdigime, arabaya ihanet etmis gibi hissediyorum kendimi
Mesajı göster
[emoji854]
Offf yaa tam trajediymis
Dev varken bks nedir yani ?
Bende de hic takinti olmadi bugune kadar ne cikarsa bahtimiza [emoji18]
Sonu DA2353 plakali sline vardi rizeliler "hemserum" diye atliyorlardi. Da daaa diye verdim gitti sonunda bi rizeliye [emoji23]
Misal DEV60 plaka, FORD f650'de takılı Şimdi o adama uymuş o plaka
Ulan Amarok'un ne işi var DEV'le diyorsun ister istemez Devran falan heralde adı
Benden alan çocuga 50 kere söyledim, gözünü seveyim değiştirme diye..
Gitti BKS yaptı plakayı. Takıntısı varmış Gitti tüm özelliği, geri alsaydım eski plakayı takmaya çalışacaktım. Bütün hayallerimi yıktılar
[emoji854]
Offf yaa tam trajediymis
Dev varken bks nedir yani ?
Bende de hic takinti olmadi bugune kadar ne cikarsa bahtimiza [emoji18]
Sonu DA2353 plakali sline vardi rizeliler "hemserum" diye atliyorlardi. Da daaa diye verdim gitti sonunda bi rizeliye [emoji23]
Mesajı göster
Valla bende uzuldum
Trafik subedeki memurun kabahati bence
Sana 20 numara bol gelir bu plaka demeliydi bence
Misal DEV60 plaka, FORD f650'de takılı Şimdi o adama uymuş o plaka
Ulan Amarok'un ne işi var DEV'le diyorsun ister istemez Devran falan heralde adı
Benden alan çocuga 50 kere söyledim, gözünü seveyim değiştirme diye..
Gitti BKS yaptı plakayı. Takıntısı varmış Gitti tüm özelliği, geri alsaydım eski plakayı takmaya çalışacaktım. Bütün hayallerimi yıktılar
Bir yorum yaz: