Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

İst ici Radar hk.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• violen
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kanunda buna dair bir suç kalemi olduğunu zannetmiyorum.. Neticede gizli bir şey değil, aleni ve herkesin görebileceği bir noktaya radar/kamera/çevirme koyuyorsan, insanlar da bunu konuşabilir, yazabilir.. demis bir forumda bir vatandas, kaldi ki bana gore de oyle acikcasi radardaan once zaten kanunda yeri var Radar uygulamasi vardir levhasi koyulmak zorunda devlet vatandasina tuzak kurmaz.
    Eğer yol üzerinde radar var ve herhangi bir uyarı yoksa o güzergahta radar cezası iptale kadar goturebiliyoruz diye hatırlıyorum artık bu uyarıları yapmak mecburi çevirme için geçerli değil tabiki bu olay. Radarla ilgili herhangi bir yaptırım söz konusu olamaz yerini söylediğin konuştuğun takdirde fakat çevirme gibi bi olay söz konusuysa adamların ne aradığına bağlı sen birini uyariyorsan biraz şüphe çeker ve bu konuda sorgulayabilirler diye düşünüyorum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Kanunda buna dair bir suç kalemi olduğunu zannetmiyorum.. Neticede gizli bir şey değil, aleni ve herkesin görebileceği bir noktaya radar/kamera/çevirme koyuyorsan, insanlar da bunu konuşabilir, yazabilir.. demis bir forumda bir vatandas, kaldi ki bana gore de oyle acikcasi radardaan once zaten kanunda yeri var Radar uygulamasi vardir levhasi koyulmak zorunda devlet vatandasina tuzak kurmaz.

Bir yorum yaz:

• black
    yanıtladı
    Arkdaşlar bu tarz paylaşim yasak bilgıniz olsun yönetıcının dikkatne bence kendi formumuz için bence paylaşmayın ben başka bir forumda motosikletlerle alakalı bir arkdaş paylaşınca sorgulanmaya alındı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çekici adamsın.
    hahahaha sende alem adamsın

Bir yorum yaz:

• violen
    yanıtladı
    E5 üzerinde çalışmıyor genel olarak yoksa bana albüm yollarlardi

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çalıştığı zamanlar da bana denk geliyor herhalde
    Çekici adamsın.

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Çok nadir çalışıyordur belki ama genelde çalışmıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Çalıştığı zamanlar da bana denk geliyor herhalde

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Çok nadir çalışıyordur belki ama genelde çalışmıyor.

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Serkan dikkat et kardesim. Arada aktif oluyor affetmyorlar. Bakırkoy sahildeki radArı herkes biliyordur ����

M.KEMAL ATATÜRK
    Onu bilmeyen yoktur ya Bile bile 2 kere ceza yedim dalgınlıktan

Bir yorum yaz:

• askinbatur
    yanıtladı
    Serkan dikkat et kardesim. Arada aktif oluyor affetmyorlar. Bakırkoy sahildeki radArı herkes biliyordur 😃😊

M.KEMAL ATATÜRK

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Beylikdüzü yolundaki radarlarda hepsi kandırmaca,2 senedir tamda altlarında 100'ün üstünde geçmeme rağmen daha gelen giden birşey yok.

Özellikle beylikdüzundeki radarlardan cekiniyorum e5 uzerinde birkac yil once olumlu kaza olmustu ambarli civarinda ve oralardaki yasamin artmasi ile o taraflarda gazlayanlarin artmasi bunlarin yapilmasina sebep olmustu tüyap sirinevler arasindan nefret ediyorum bu sebeple

34 NSC46
    TAPATALK

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Beylikdüzü yolundaki radarlarda hepsi kandırmaca,2 senedir tamda altlarında 100'ün üstünde geçmeme rağmen daha gelen giden birşey yok.

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Bu konu altinda cevirmeleride paylassak fena mi olur ? 😄

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Ben genelde pazar geceleri kullaniyorum o yolu gec saatte kapatiyolar demekki

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim bildigim kadariyla onlar aktif degil o yolda butun araclar rallide gibi gidiyo

Biz de öyle düşünüyorduk, bir memura sorduğumuzda günün belli saatleri açıldığını 20 dk civarı açık kaldığını söyledi. Hatta 1500 tl ceza geldi babama büyük ihtimal cuma ve pazar günleri açıyorlar

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X