Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Aha Giovanni'nin kaderi.....

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Wish sende dahil olmak uzere hersey benim kimselye paylasmam... hele mixerle hic hayatta olmaz. Recarolari unutsun. Hava da bulutt...

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
    ya alan razı satan razı karıştırma ortalığı sahibinden ter temiz recaroların gelecekleriyle oynama bakim...
    2009 JCW Dark Silver / Black
    BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      ya alan razı satan razı karıştırma ortalığı sahibinden ter temiz recaroların gelecekleriyle oynama bakim...
      Laa mixer sen bi rahaat ol bakalim

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Külünü niye dökeyim kendini götürürüm reyiz

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Sen Yasemin'i gormedin daha 12 yasinda.... Izmir'liler solesin sana. :-) Bi geliyo ki yandim anam.... :-(
        Kariyer desen, tabakhane konusunda 'top' durumdayim, ustu yok.... :-(
        Popomun Korner'i yazdim ama bizim founder ustune alinmadi. Daha fazla atar ne yapabilirim ki? Kekuti bu konuda bir numara...
        Memleket havasini da ozledim Giovanni'nin kendisini de ... Birkac yeni hediye ile geliyorum ona....
        Strut barda degisti, oda Istanbul'da bekliyo beni.

P.S:Tabakhanelerde kariyere de son nokta, cocukta andrapoz baslangici deyerekten konuyu bagliyorum. Bi senle karsilasmak kaldi su benim 'yapilacaklar' listesinden silecegimiz. Yoksa 'luvak' kahvemiz de yanimizda, 42,5 m dalisimizda... Kulumu (u degil noktali u) CoopersCem goturup Pattaya Barlarina dokecek. Sanirim alirsak 'vintage' MINI'yi de NIDA'ya birakacam. Baskada bisi yok. (Recarolar zaten sende.....)

Wishhayatininozetiniyaptiman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
        X