Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Aha Giovanni'nin kaderi.....

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aha Giovanni'nin kaderi.....

Aha iste birgun zavalli Giovanni'nin basina geleceklerin ozeti assagida.....

Almanya'dan satın aldığı Ford Taunus marka otomobili 33 yıldır apartmanının giriş katında saklıyor.

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde 70 yaşındaki Bahaddin Uysal, işçi olarak gittiği Almanya'dan satın aldığı Ford Taunus marka otomobili 33 yıldır, 5 katlı apartmanının giriş katındaki bir odada tutuyor.

ARABANIN BULUNDUĞU ODADAN ÇIKMASI MÜMKÜN DEĞİL

Vezirköprü İlçesi'nde oturan Bahaddin Uysal, 1970 yılında inşaat işçisi olarak Almanya'ya gitti. 9 yıl sonra Almanya'dan satın aldığı Ford Taunus marka otomobille Vezirköprü İlçesi'ne izne geldi. İzin sırasında bir arsa satın alan Uysal, apartman yaptırmaya başladı. Daha sonra tekrar Almanya'ya dönen Uysal, otomobilini 1979 yılında inşaatı devam eden apartmanın giriş katındaki bir odaya bıraktı. Odanın duvarlarını da tuğlalarla ördürdü.

Almanya'dan Türkiye'ye zaman zaman gelen Uysal bu sürede otomobilini apartmandan dışarı hiç çıkarmadı. Son olarak 1998 yılında Türkiye'ye kesin dönüş yapan Uysal, 33 yıldır 5 katlı apartmanın giriş katındaki bir odada sakladığı otomobiline gözü gibi bakıyor.

Otomobilini dışarı çıkarıp kullanamadığını, ancak zaman zaman olduğu yerde çalıştırdığını belirten Uysal, "Bu otomobilin benim için farklı bir önemi var. O nedenle ona gözüm gibi bakıyorum. Benim için çok değerli" dedi.

Vezirköprü ilçesi'nde bir akarakıt istasyonu sahibi olan Bahaddin Uysal, "İzin dönüşü Almanya'ya uçakla geri döndüğüm için otomobilim Vezirköprü'de kaldı. Ben de bir zarar gelmesin diye yeni yaptırdığım apartmanın giriş katına bıraktım. İnşaat devam ettiği için odanın etrafına duvarlar örüldü.

İkinci bir otomobilim daha olduğu için bir daha otomobili dışarı çıkartmadım. Orada kaldı. Zaten dışarı çıkarmam için duvarları da yıktırmam gerekiyordu. 1978'de otomobilimi 9 bin marka almıştım. 33 yıldır hiç kullanmadım ama benim için çok değerli. Zaman zaman motoronu çalıştırırım. Şimdi antika oldu. Çocuklarıma ve torunlarıma bu otomibili satmamalarını benden sonra da burada kalmasını istediğimi söyledim" diye konuştum.

Uysal, otomobili Almanya'dan aldığı GMR 7249 geçici plakayla Türkiye'ye getirdiğini, odaya koyduğu için de burada trafiğe kaydettirmediğini sözlerine ekledi.

ALINTIDIR

Murat bi emektar bende bi de sende vardı biliyorsun bEn maalesef ayrıldım yeni kasanın büyüsüne kapıldım ama senin amacının sonuna kadar arkasındayım. Ölmeden önce de rahmi koç un Müzesi'ne bağışlarız her ne kadar denizcilik müzesi olsa da bizi kırmazlar eminim
    Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Tanrim uzun omur, hastalik ve baska problemler vermesse Giovanni hep yanimizda olacak. Yeni kasa veya baska bir arac alinacaksa Giovanni satilmadan alinacak.

Sonra Rahmi Bey ile beraber cay icecez Giovanni'yi seyrederken....
      P.S: Denizcilik Muzesi olsun farketmez. Nasil olsa Karsiyaka herdaim sel&subaskini tehlikesi altinda. Baksaniza bugun Kordon'u sel almis. Umarim Karsiyaka tarafinda bir problem yoktur. Admin'im Haktan bile ses vermiyor. Merakta ve heyecan doluyum acikcasi....

Wishhayallerman
      En son düzenleyen WISHMAN; 04-12-12, 21:53.

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Tanrim uzun omur, hastalik ve baska problemler vermesse Giovanni hep yanimizda olacak. Yeni kasa veya baska bir arac alinacaksa Giovanni satilmadan alinacak.

Sonra Rahmi Bey ile beraber cay icecez Giovanni'yi seyrederken....
        P.S: Denizcilik Muzesi olsun farketmez. Nasil olsa Karsiyaka herdaim sel&subaskini tehlikesi altinda. Baksaniza bugun Kordon'u sel almis. Umarim Karsiyaka tarafinda bir problem yoktur. Admin'im Haktan bile ses vermiyor. Merakta ve heyecan doluyum acikcasi....

Wishhayallerman
        murat abı sende bendensın benımde arabayı satmaya nıyetım yok bi aksılık olmazsa beraberız sonuna kadar ama ben senın gıbı evıngarajında saklamaktansa dolasmayla gecırıcem zamanlarımızı ayrıca karsıyakadan alsancak tarafına esen ruzgardan dolayı senın gıovannıye bısey olmamıstır ama alsancak kordon falan berbat durumda
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          murat abı sende bendensın benımde arabayı satmaya nıyetım yok bi aksılık olmazsa beraberız sonuna kadar ama ben senın gıbı evıngarajında saklamaktansa dolasmayla gecırıcem zamanlarımızı ayrıca karsıyakadan alsancak tarafına esen ruzgardan dolayı senın gıovannıye bısey olmamıstır ama alsancak kordon falan berbat durumda
          Sagol Gokhan Admin'im guzel haber icin. Bu sabah senin ve Eniste'nin mesajlari ile uyaninca icim rahatladi. Karsiyaka problemli su konusunda.
          Ne guzel olurdu sole 10 yil daha Mini'lerimizle beraber olabilmek. Tabiiki dolasarak keyfini cikartman konusunda sana katiliyorum. Sakla sakla nereye kadar? :-)

Bende binmek istemiyorum degil. Gonlumde her yil icin ortalama 3000 Km ayirdim. Bu sekilde 18 yasimizi 100.000 Km ile kutlayabilecegiz. :-)

Giovanni dayanirda, ben beni bilemiyom!!

Wishman

Yorum Yap

Wİshmanım daha uzun yıllar beraberiz, sizin aksinize ben yeni modelleri tadıyor olucam ( gencligimde de oyleydim) böylece ben size yenileri anlatırım sizde bana ölümsüz aşkınızı
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Alen, bu mantığını aile hayatından uzak tut lütfen..

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                (gencligimde de oyleydim)
                yengeye söyliim de gör sen kart zampara hahahahah
                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  kart zampara hahahahah
                  Puhahaha patladim gulmekten!

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
                  sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    yengeye söyliim de gör sen kart zampara hahahahah
                    soylesen de inanmaz :P

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Puhahaha patladim gulmekten!

patlama

Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Alen, bu mantığını aile hayatından uzak tut lütfen..
                    Yok sadece MINI icin gecerli soyledgim
                    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Wİshmanım daha uzun yıllar beraberiz, sizin aksinize ben yeni modelleri tadıyor olucam ( gencligimde de oyleydim) böylece ben size yenileri anlatırım sizde bana ölümsüz aşkınızı
                      Giovanni'den ayrilmiyacaz dedik ama yeni bir 'cicis' Countryman almayacaz demedim sanirim? Mei daha dun dedi 'Paceman' istiyomus???
                      N'aaaberrr ?
                      Popomun Korneri.... Sen anlat bize yenileri.... Biz Cin'de kanola yagina sekerli ekmek baniyoz...

P.S: Bu arada Kekuti'nin benim ile ilgili bir konuya paylasim yapmasindan dolayi cok mutluyum. Uzun zamandir sanki beni sildi hayatindan gibi hissediyordum...

Wishdoldurusageldibirdenman
                      En son düzenleyen WISHMAN; 05-12-12, 21:46.

Yorum Yap

Giovanni'den ayrilmiyacaz dedik ama yeni bir 'cicis' Countryman almayacaz demedim sanirim? Mei daha dun dedi 'Paceman' istiyomus???
                        N'aaaberrr?

Wishdoldurusageldibirdenman
                        Cocuk da kariyer de yapan turdensin galiba. ayrıca atar yapma katsayınız da artmiş memleketten uzaklarda kalınca...
                        2009 JCW Dark Silver / Black
                        BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Cocuk da kariyer de yapan turdensin galiba. ayrıca atar yapma katsayınız da artmiş memleketten uzaklarda kalınca...
                          Mixer kayhan satasma bakayim wishcigime! sen git sgk MINInle ugras

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Sen Yasemin'i gormedin daha 12 yasinda.... Izmir'liler solesin sana. :-) Bi geliyo ki yandim anam.... :-(
                            Kariyer desen, tabakhane konusunda 'top' durumdayim, ustu yok.... :-(
                            Popomun Korner'i yazdim ama bizim founder ustune alinmadi. Daha fazla atar ne yapabilirim ki? Kekuti bu konuda bir numara...
                            Memleket havasini da ozledim Giovanni'nin kendisini de ... Birkac yeni hediye ile geliyorum ona....
                            Strut barda degisti, oda Istanbul'da bekliyo beni.

P.S:Tabakhanelerde kariyere de son nokta, cocukta andrapoz baslangici deyerekten konuyu bagliyorum. Bi senle karsilasmak kaldi su benim 'yapilacaklar' listesinden silecegimiz. Yoksa 'luvak' kahvemiz de yanimizda, 42,5 m dalisimizda... Kulumu (u degil noktali u) CoopersCem goturup Pattaya Barlarina dokecek. Sanirim alirsak 'vintage' MINI'yi de NIDA'ya birakacam. Baskada bisi yok. (Recarolar zaten sende.....)

Wishhayatininozetiniyaptiman

Yorum Yap

Sen Yasemin'i gormedin daha 12 yasinda.... Izmir'liler solesin sana. :-) Bi geliyo ki yandim anam.... :-(
                              Kariyer desen, tabakhane konusunda 'top' durumdayim, ustu yok.... :-(
                              Popomun Korner'i yazdim ama bizim founder ustune alinmadi. Daha fazla atar ne yapabilirim ki? Kekuti bu konuda bir numara...
                              Memleket havasini da ozledim Giovanni'nin kendisini de ... Birkac yeni hediye ile geliyorum ona....
                              Strut barda degisti, oda Istanbul'da bekliyo beni.

P.S:Tabakhanelerde kariyere de son nokta, cocukta andrapoz baslangici deyerekten konuyu bagliyorum. Bi senle karsilasmak kaldi su benim 'yapilacaklar' listesinden silecegimiz. Yoksa 'luvak' kahvemiz de yanimizda, 42,5 m dalisimizda... Kulumu (u degil noktali u) CoopersCem goturup Pattaya Barlarina dokecek. Sanirim alirsak 'vintage' MINI'yi de NIDA'ya birakacam. Baskada bisi yok. (Recarolar zaten sende.....)

Wishhayatininozetiniyaptiman
                              Wish sende dahil olmak uzere hersey benim kimselye paylasmam... hele mixerle hic hayatta olmaz. Recarolari unutsun. Hava da bulutt...

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X