ARKADASIMIN MESAJINI AYNEN ILETIYORUM BASINA BU OLAY GELEN VARSA YARDIM EDEBILIR MI NASIL BIR YOL TAKIP ETMEK LAZIM? 'Şimdi benim ruhsatta muayne için yer kalmadı. Böyle muayneye gidip ordan verilen form ile trafiğe gidip yeni ruhsat çıkarttıracakmışım. Şimdi sıkıntı araçta cam filmi olduğu için hafif kusurlu geçecek. Trafiğe böyle gidince "git muayneden bir daha geç kusursuz" diyorlarmış cam filmi yüzünden. Kimisi önce ruhsatı değiştir sonra muayneye git diyor bu yüzden. Şimdi benim ne yapmam lazım sence? çevrende böyle bir olay yaşayan kimse var mı? önerilerini bekliyorum. '
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yardim
Çöküş
X
-
34tb9544
Önce muayneye gitsin sorun olmuyo hafif kusurlu olarak geçiyor nasılsa sonuc olarak muayneden geçtiği için polis memurunu bağlayan bi durum yok eski arabam on cama kadar filimliydi geçmişti
-
arabayı okutmakta bi cozum olabilir mi alen bey2005 - r53 mini cooper s / 34 UA 3811
2010 - r56 john cooper works / 34 MAU 01
2011 - r53 GP / 34 JET 01
2012 - r56 cooper s / 34 VB 4812
Aslı pijjama tarafından gönderilmişmini macerasına 2007 senesinde gpye kapora vererek başlayıp, cok uzun surmeden kaporayı yakıp s2000le sonlandırdım .
Yorum Yap
-
Aslı cancooperworks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarabayı okutmakta bi cozum olabilir mi alen bey
Alen abi, gitsin ek1 formu dolduruluyorsa hala doldursun ve ruhsatı yeniletsin, sonra gider muayeneye bence.. mantıklısı bu gibi.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterARKADASIMIN MESAJINI AYNEN ILETIYORUM BASINA BU OLAY GELEN VARSA YARDIM EDEBILIR MI NASIL BIR YOL TAKIP ETMEK LAZIM? 'Şimdi benim ruhsatta muayne için yer kalmadı. Böyle muayneye gidip ordan verilen form ile trafiğe gidip yeni ruhsat çıkarttıracakmışım. Şimdi sıkıntı araçta cam filmi olduğu için hafif kusurlu geçecek. Trafiğe böyle gidince "git muayneden bir daha geç kusursuz" diyorlarmış cam filmi yüzünden. Kimisi önce ruhsatı değiştir sonra muayneye git diyor bu yüzden. Şimdi benim ne yapmam lazım sence? çevrende böyle bir olay yaşayan kimse var mı? önerilerini bekliyorum. '
Yorum Yap
Yorum Yap