Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Demet Akalin in MINIki
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishim sana Giovanni S alsak onunla 70 le gitsen daha mı iyi olurdu yani en azından adam cooperla keyif yapıyor diyoruz 'S' e eziyet etmekten iyidir
Neyse Demet Hanim hayirli olsun. Biz yinede Yasemin Ergene'yi uye yapmaya calisalim.
En azindan spoke cant nasil cirkinlestirilebilinir bunu gorduk, onlem alacaz.
Forumsal mesaj verelim; bir tek sorun Mini'lerimizin coook spor, pahali ve zengin oyuncagi gibi lanse edilmesi, basinda en ufak kazanin gereksiz marka verilmesi ile dillendirilmesi... Bir nevi yuruyen tabut imaji yapilmasi ki buna uzuluyorum.
Keske marka reklami icin anlasma yapilip R58&59 Cabrio ve Roadster verilen unluler basinda daha cok cikabilse...
WishtoparlamayacalistimanEn son düzenleyen WISHMAN; 21-11-12, 12:17.
Yorum Yap
-
R59 la Kaan kardesimiz imaji yukselticek gibi duruyor aklindakileri anlattida, etkilendim1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
34tb9544
Bu nasıl bir cirkinliktir yuhhhh diyorum
O dodikler heleki 56 kasaya 53 Janti berbat ötesi jantlarimdan dolayı renginden dolayı kendi arabama çingene arabası diyorum daha beterleri varmış
Yorum Yap
-
34tb9544
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbi kere baslik yanlis kadin bunu o dag kackini maganda tipli kocasina almis .. neyse plakayi iyi belledm flyer vermem hayatta ustelik bi de yanasir hay sizin zevkinize kopek isesin derim.. Peeeeeh!
Sent from my iPad using TapaTalk HD
Yorum Yap
-
Rana
Bikaç kere okudum haberi yanlış mı anladım acaba diye. Kocasına almamış mı bu arabayı niye pespembe barbie arabası gibi yaptırmış
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa şaka gibisin kızcagız da acıklama yapmıs bir de
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYapacak tabi karsisinda koskoca NDG var .. ne zaman bi laf atsam bana cevap yazar seklim yeter bree
Sent from my iPad using TapaTalk HD
Yorum Yap
Yorum Yap