Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Demet Akalin in MINIki
Çöküş
X
-
okana demek istemiştim minige minige hahahaAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbana baaaaaaaaaaksana sen bi yok sana iPhone kilif vs.
Sent from my iPad using TapaTalk HD
Bir yorum yaz:
-
bana baaaaaaaaaaksana sen bi yok sana iPhone kilif vs.Aslı cancooperworks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
bu arada benim flyerlarım nerde demete flyer vercem yolda gorursem =)
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkonuyu saptirmayalim arkadasim
bu arada benim flyerlarım nerde demete flyer vercem yolda gorursem =)
Bir yorum yaz:
-
konuyu saptirmayalim arkadasimAslı cancooperworks tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradama surekli minik diyip aldıgı mininin yanlarına bile minik yazdırmıs, akıllarda soru işareti birakio sanki
Bir yorum yaz:
-
adama surekli minik diyip aldıgı mininin yanlarına bile minik yazdırmıs, akıllarda soru işareti birakio sanki
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYarın satarlar bu miniyi bence bu kadar tepkiden sonra bir iki kere disarda denk geldim neden bindiği audiye böyle seyler yapmamıştı peki audi forumundan mı kızarlar diye böyle kotu Miniler göz zewkimizi bozuyo mümkünse ellemesin
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar bu tarz ünlülere yazılan şeyere dikka tedelim neticede indexleniyor yazılanlar cidden şmdi adam ne var diye girse baksa üye olsa ayıp olur
bu ara birçok ünlü MINI ye dönüş yapmakta bence site için kazandırılan her üye site imajı için iyi olur
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAdama harbi dag kackini ama baksana demetede bulastirmis ne iğrenç bir mini
Bir yorum yaz:
-
Tamam silmeyiz cevir kazi yanmasin yaparis neyse ya dusuncemden caymiyorum adamin bende biraktigi izlenim bu cidden. Gelsin okusun napcak dovecek mi o da der bu kiz psikomanyak miniyle bozmus aklini diye peeh!Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhehe yok demokratikdi hani burası
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Edit diye bisey var arkadasimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa KYH aynı seyi ben dusundum adama dag kackını deyip davet ediyorsun e ya gelirse valla ben tanımıyorum derim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ya KYH aynı seyi ben dusundum adama dag kackını deyip davet ediyorsun e ya gelirse valla ben tanımıyorum derim.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: