Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Cooper Sorgulama Bölümü

Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Yiğit G.
    yanıtladı
    85 e hayatta vermez yani tabi aciliyeti falan yoksa.o km de kazasız 95 - 100 piyasa ederi.. Ha bizim piyasa abartı 96 vti 50 bine , 2005 s2000 150 bin e satılıyor 100 bine 2012 jcw normal yani..

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bende katiliyorum. Zaten hakki da 85 bence rakamlari iyice sisirdiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şahsi fikrim 90 bin 95 bin arası iyidir o araca.

Bir yorum yaz:

• GB246
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    85 gaddar bir teklif olur yap gitsin kaybın olmaz ya tutarsa [emoji23]
    Bende katiliyorum. Zaten hakki da 85 bence rakamlari iyice sisirdiler

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    85 gaddar bir teklif olur yap gitsin kaybın olmaz ya tutarsa [emoji23]

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    arkadaslar 2012 jcw manuel vıtes ekran tam derı koltuk body kıt 46000 km de 2 parca boyalı arka stop degısımden 3000 tl hasar kaydı var aracın pıyasaya baktım bu model ve km dekı araclar 90 100 arası ıstemız herkes teklıf verıcem bayadır mınısız kaldım yaz boyunca bınerm dedım tahmını ne teklıf edeyım araca
    90-100 arası teklif et bence Şaka bir yana piyasa sını söylemişsin zaten genelde bu tarz araç satanlar tok satıcı olur o fiyatlardan aşağı olacagını sanmam.

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    arkadaslar 2012 jcw manuel vıtes ekran tam derı koltuk body kıt 46000 km de 2 parca boyalı arka stop degısımden 3000 tl hasar kaydı var aracın pıyasaya baktım bu model ve km dekı araclar 90 100 arası ıstemız herkes teklıf verıcem bayadır mınısız kaldım yaz boyunca bınerm dedım tahmını ne teklıf edeyım araca

Bir yorum yaz:

• Murat
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ayni sekilde zamaninda biri benim aracimin fotograflariyla ilan acti, arayip arac benim dedim "ya arabalar ayni zaten foto cekmeye usendim" dedi
    #kafalar

Şimdi yeniden baktım ilan kaldırılmış bu arada, ben pek sallamazlar diyordum ama dikkate almışlar şikayetimi sağolsunlar, ilan sahibini aramama gerek kalmadı..

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...02842529/detay

Bu vatandaş nerden nasıl edindi bilmiyorum ama benim aracımın motor fotoğrafını koymuş ilana, uyumadan şöyle bi ilanlara bakınayım dedim delirdim gece gece.. Sahibinden.com'a şikayet ettim ama bakalım ne olacak.
    ayni sekilde zamaninda biri benim aracimin fotograflariyla ilan acti, arayip arac benim dedim "ya arabalar ayni zaten foto cekmeye usendim" dedi

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Bu vatandaş nerden nasıl edindi bilmiyorum ama benim aracımın motor fotoğrafını koymuş ilana, uyumadan şöyle bi ilanlara bakınayım dedim delirdim gece gece.. Sahibinden.com'a şikayet ettim ama bakalım ne olacak.
    Buna isim bulmaya zorlanıyorum...çivisi çıktı [emoji35][emoji35][emoji35]

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• Murat
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    guzel arac ama fıyat yuksek
    En son düzenleyen musty 35jcw; 02-03-17, 20:47.

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Telefon icin TAPATALK diye bir uygulama var. Onu indirip foruma giriş sağlayabilir ve fotoğraf da ekleyebilirsiniz.

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sayın Savago

Forum kurallarımız gereği, lütfen önce kendinizi "Üyelerimizi Tanıyalım" kısmında tanıtalım. Sonrasında da geçmişte veya güncelde sahip olduğunuz MINI'nizi MCTR Garaj kısmında tanıtınız.

Kurallarımız gereği, "Flood" yapmamanızı rica eder, keyifli forumlar dilerim.

Keyifli Forumlar
    Birde resim koymayı becerebilsem...Sanırım cep telefonundan koyamıyoruz değil mi?

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Sayın Savago

Forum kurallarımız gereği, lütfen önce kendinizi "Üyelerimizi Tanıyalım" kısmında tanıtalım. Sonrasında da geçmişte veya güncelde sahip olduğunuz MINI'nizi MCTR Garaj kısmında tanıtınız.

Kurallarımız gereği, "Flood" yapmamanızı rica eder, keyifli forumlar dilerim.

Keyifli Forumlar

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    sanirim bilen olsa cevap verirdi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X