Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
85 e hayatta vermez yani tabi aciliyeti falan yoksa.o km de kazasız 95 - 100 piyasa ederi.. Ha bizim piyasa abartı 96 vti 50 bine , 2005 s2000 150 bin e satılıyor 100 bine 2012 jcw normal yani..
-
Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende katiliyorum. Zaten hakki da 85 bence rakamlari iyice sisirdiler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster85 gaddar bir teklif oluryap gitsin kaybın olmaz
ya tutarsa [emoji23]
Bir yorum yaz:
-
85 gaddar bir teklif oluryap gitsin kaybın olmaz
ya tutarsa [emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaslar 2012 jcw manuel vıtes ekran tam derı koltuk body kıt 46000 km de 2 parca boyalı arka stop degısımden 3000 tl hasar kaydı var aracın pıyasaya baktım bu model ve km dekı araclar 90 100 arası ıstemız herkes teklıf verıcem bayadır mınısız kaldım yaz boyunca bınerm dedım tahmını ne teklıf edeyım aracaŞaka bir yana piyasa sını söylemişsin zaten genelde bu tarz araç satanlar tok satıcı olur o fiyatlardan aşağı olacagını sanmam.
Bir yorum yaz:
-
arkadaslar 2012 jcw manuel vıtes ekran tam derı koltuk body kıt 46000 km de 2 parca boyalı arka stop degısımden 3000 tl hasar kaydı var aracın pıyasaya baktım bu model ve km dekı araclar 90 100 arası ıstemız herkes teklıf verıcem bayadır mınısız kaldım yaz boyunca bınerm dedım tahmını ne teklıf edeyım araca
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterayni sekilde zamaninda biri benim aracimin fotograflariyla ilan acti, arayip arac benim dedim "ya arabalar ayni zaten foto cekmeye usendim" dedi
Şimdi yeniden baktım ilan kaldırılmış bu arada, ben pek sallamazlar diyordum ama dikkate almışlar şikayetimi sağolsunlar, ilan sahibini aramama gerek kalmadı..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasi...02842529/detay
Bu vatandaş nerden nasıl edindi bilmiyorum ama benim aracımın motor fotoğrafını koymuş ilana, uyumadan şöyle bi ilanlara bakınayım dedim delirdim gece gece.. Sahibinden.com'a şikayet ettim ama bakalım ne olacak.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasi...02842529/detay
Bu vatandaş nerden nasıl edindi bilmiyorum ama benim aracımın motor fotoğrafını koymuş ilana, uyumadan şöyle bi ilanlara bakınayım dedim delirdim gece gece.. Sahibinden.com'a şikayet ettim ama bakalım ne olacak.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...02842529/detay
Bir yorum yaz:
-
-
Telefon icin TAPATALK diye bir uygulama var. Onu indirip foruma giriş sağlayabilir ve fotoğraf da ekleyebilirsiniz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSayın Savago
Forum kurallarımız gereği, lütfen önce kendinizi "Üyelerimizi Tanıyalım" kısmında tanıtalım. Sonrasında da geçmişte veya güncelde sahip olduğunuz MINI'nizi MCTR Garaj kısmında tanıtınız.
Kurallarımız gereği, "Flood" yapmamanızı rica eder, keyifli forumlar dilerim.
Keyifli Forumlar
Bir yorum yaz:
-
Sayın Savago
Forum kurallarımız gereği, lütfen önce kendinizi "Üyelerimizi Tanıyalım" kısmında tanıtalım. Sonrasında da geçmişte veya güncelde sahip olduğunuz MINI'nizi MCTR Garaj kısmında tanıtınız.
Kurallarımız gereği, "Flood" yapmamanızı rica eder, keyifli forumlar dilerim.
Keyifli Forumlar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: