..........
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ankara'da MINI kullanıcısı olmak :)
Çöküş
X
-
Umarimen kisa zamanda hem Istanbul'a hem de Izmir'e bir kerecik bile olsa yolun duser. Hatta ustune iadeyi ziyaret bile yapilir.
P.S: Forum Kardesligi uzaktan gelenlere tabiiki kucuk ayricaliklar yapmaktadir. Hatta suprizler... :-)
P.S 2: Belki bir bakim zamanini Istanbul toplantisina, Yazin bir Ege programini Izmir toplantisina gore yaparsin.
Wishman
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterminiclubtr tanıtım çalışmalarım hız kesmeden devam etmesine rağmen, bir İzmir bir İstanbul topluluklarına özenmiyor değilim. Ankarada sıkça gördüğüm Countryman portföyüne rağmen dağıttım flayer ları yerde görmek beni aşırı derecede sinirlendirdiği kadar üzüyorda.
Yine de yılmadan tanıtıma ve Ankara içi/dışı organizasyonlara bir start vermek istiyorum.
bildiğim kadarıyla Can arkadaş Ankaradaki bir miniclubtr üyesi http://www.miniclubtr.com/forums/member.php?75-Can
Az öncede Çayyolu Arcadium bölgesinde r53 sahibi 2 arkadaş ile tanıştım kendilerine bizi anlattım, telefonlarımızı verdik ve en kısa sürede üye olmalarını da bekliyorum. Bunların dışında dağıttığım flayer ların haddi hesabı yok fakat en güzeli zaman ayırıp konuşup üye olmalarını sağlamak.
Umarım zaman ile daha da geniş kitlelere ulaşabilirim.
Yorum Yap
-
Orcun durumunu iyi anliyorum. bir zamanlar Izmir/Ege olarak bizde ayni durumdan sikayetciydik. Zamanla bir sekilde Manisa'ya ulastik ve katilim artti. Ayni sekilde Izmir'de de flyerla tanitim yetmiyor, birebir iletisim gerekli. Tabiki yaptigimiz organizasyonlar bir sekilde duyuluyor. Uyesi oldugum Genc Isadamlari Dernegi Baskani bile son organizasyonumuza denk gelmis, saskinligini dile getirdi. Bu bile mutluluk verici.
Elimden geldigince yapmaya calisiyorum ama toplu sekilde hareket etmek gerek.
Ankara icin su anda yapilabilecek en iyi sey Istanbul'dan Ankara cikarmasi olur
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrcun durumunu iyi anliyorum. bir zamanlar Izmir/Ege olarak bizde ayni durumdan sikayetciydik. Zamanla bir sekilde Manisa'ya ulastik ve katilim artti. Ayni sekilde Izmir'de de flyerla tanitim yetmiyor, birebir iletisim gerekli. Tabiki yaptigimiz organizasyonlar bir sekilde duyuluyor. Uyesi oldugum Genc Isadamlari Dernegi Baskani bile son organizasyonumuza denk gelmis, saskinligini dile getirdi. Bu bile mutluluk verici.
Elimden geldigince yapmaya calisiyorum ama toplu sekilde hareket etmek gerek.
Ankara icin su anda yapilabilecek en iyi sey Istanbul'dan Ankara cikarmasi olur
Yorum Yap
-
brnx2
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyrica, cabalarin icin tum ictenligimle tesekkur etmek isterim. En basindan beri vurgulamak istedigimiz "Ali, Veli'nin sitesi / forumu" denmesindense hepbirlikte "Bizim" diyebilecegimiz, hepimizin sahip ciktigi bir site olusturmusuz
Yorum Yap
-
İstanbul'dan gelen çok olursa Ankara etkilenir diye düşünüyorum. Haftasonuna güzel bi havaya denk gelirse en azından birbirinden farklı bir çok mini görmek cezbedebilir. Ayrıca Orçun gibi ankarada minici olup talep yok diye sessiz kalanda olabilir. 34 plaka görünce "aa demek ki istanbul ankara bağlantı bir kulüp" havası da işe yarayabilir. Aslında Ankara araba-modifiye vs konularında aktif bir yer fakat bizim Marka biraz zayıf kalıyor sanırım. Orçun önce sen gel, biz toplu gelelim
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet bekliyoruz kalabalık bir Ankara organizasyonuna. Aslında Ankara'da bulunan Minicilerle bi ara toplansak öncesinde fena olmaz gibi. orcun sanırım bu flyler lar ilk geldiğinde Kennedy Caddesi Sakal'ın önünde bana da vermiştin. Resminden tanıdım şimdi.
evet hatırladım geç vakitte bir anda yolda görüp durmuştum. Bu arada numaramı gönderiyorum mesaj kutuna bu tarz organizasyonlarda haberleşiriz.
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbul'dan gelen çok olursa Ankara etkilenir diye düşünüyorum. Haftasonuna güzel bi havaya denk gelirse en azından birbirinden farklı bir çok mini görmek cezbedebilir. Ayrıca Orçun gibi ankarada minici olup talep yok diye sessiz kalanda olabilir. 34 plaka görünce "aa demek ki istanbul ankara bağlantı bir kulüp" havası da işe yarayabilir. Aslında Ankara araba-modifiye vs konularında aktif bir yer fakat bizim Marka biraz zayıf kalıyor sanırım. Orçun önce sen gel, biz toplu gelelim
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersu konuyu bi hortlatayim.. Ankara cok canli bir ekip oldu yahu araba yikamalar.. kahvaltilar.. piknikler.. Ankara ekibinden arkadaslar gercekten muthis insanlar sohbet muhabbetlerine doyum olmuyor keske yarin bende aranizda olabileydim
evet gecen zamanda Ankara da olan arkadaslariminda destegi ile guzel kaliteli bir ekip olduk aferin bize
Yorum Yap
Yorum Yap