Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Dünyanın sona erişini' Şirince'de karşılayacaklar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Dünyanın sona erişini' Şirince'de karşılayacaklar

Sevgili Site Sakinleri;

Esasinda konuyu 'Yapilmasi istenilen organizasyonlar' basligi altinda mi acmaliydim bilemiyorum?
    Asagida okuyacaginiz haber uzerine 21 Aralik'ta Sirince'ye gunubirlik gezi duzenlenmesini tavsiye etmekteyim.
    Maksat bahane, tutarsa ...., tutmassa cay demleriz....

P.S: 21 Aralik Cuma'ya denk geliyor ama zaten kiyamet kopcaksa calismaya gerek yok...

Wishman
    __________________________________________________ _________________________
    VE HABER;

Şirince'ye 'kıyamet' bereketi

'Dünyanın sona erişini' Şirince'de karşılayacaklar

İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyü, ”Maya takvimine göre 21 Aralık 2012’de kıyametin kopacağına” dayanan bir inanış sayesinde yabancı turist açısından her yıl boş geçen 15 Aralık’tan yıl sonuna kadarki Noel tatili döneminde bu yıl yüzde 100 doluluk yaşayacak.

Guetemala’da bu yılki kazılarda hem daha eski hem de 21 Aralık 2012 tarihinin daha ilerisini gösteren bir Maya takvimi bulunsa da belli çevrelerin, ”Efsanevi Marduk gezegeninin 21 Aralık’ta dünyaya çarparak kıyametin kopacağı” yönündeki inanışı sürüyor.

Dünyada kendilerini ”Mavi Enerji Grubu” olarak nitelendiren bir grup, 21 Aralık 2012’de sonlanan Maya takvimine dayanan inanışları çerçevesinde, kıyametten yeryüzünde sadece Şirince ile Fransa’nın güneyindeki Bugarach köyünün etkilenmeyeceğini düşünüyor.

Bu düşünce, bozulmamış mimari yapısıyla önemli bir turizm merkezi konumunda olmasına karşın, her yıl 15 Aralık’tan yıl sonuna kadar süren Noel döneminde yabancı turistten mahrum kalan Şirince köyünü cazibe merkezi haline getirdi.

Dünyadaki hayatın 21 Aralık’ta son bulacağına ve bu kıyametten sadece Şirince ile Bugarach köylerindeki insanların Hz. İsa tarafından kurtarılacağına inanan ”Mavi Enerji Grubu”na mensup kişiler, Şirince köyündeki konaklama tesislerini yaptırdıkları rezervasyonlarla aralık ayı için şimdiden doldurdu.

”Önceki yılların tersine bir tablo var”

Şirince’deki Mistik Konakları sahibi turizmci Engin Vatan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu inanç nedeniyle yabancı turist açısından her sene boş geçen 15-31 Aralık döneminde farklılık yaşandığını ifade ederek, ”2012 yıl sonu için yoğunluk daha sene başından başladı. Aralık ayının 15’inden yıl sonuna kadar olan dönemde normalde Noel nedeniyle hiç yabancı müşterimiz olmazdı, ama bu yıl tam tersi oldu. Dünyanın her yerinden daha çok yabancıların akın ettiği bir dönem oldu” diye konuştu.

Köydeki konaklama tesislerinden Şirince Erdem Konakları’nın işletme müdürü Mustafa Yıldırdı da 21 Aralık dönemine yönelik yoğunluğun söz konusu olduğunu belirterek, ”Bu yıl Maya takvimindeki hadiseden dolayı bir rezervasyon patlaması var. Odalarımızın çoğu satılmış durumda” dedi.

Şirince Kırkınca Konakları’nın sahibi turizmci İlkan Gülgün de ilk defa yıl sonu yoğunluğu yaşadıklarını dile getirdi.

”Dünyada, Şirince’nin enerjisinin çok yüksek olduğuna, burada ’mavi akım’ dedikleri bir enerjinin var olduğuna inanan insanlar var” diyen Gülgün, ”Şirince’ye bir gemi gelecekmiş, insanları alıp bir yere götürecekmiş. Böyle bir inanış var, yoğunluğu buna bağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hareketlilikten köylüler de mutlu

Her biri turizmden gelir elde eden Şirinceli köylüler de aralık ayı sonu için bu yıl ilk kez yaşanan hareketlilikten mutluluk duyuyor.

Şirince sakinlerinden İbrahim Kataç, ”Keşke bu söylentiler hep olsa. Bu söylentilerle buraya daha çok insan, daha çok müşteri gelmiş olacak. Böylelikle köyde ticari hareketlilik oluşacak” dedi.

ALINTIDIR

wishcim bende bu sessizliginden sonra gelecek bombayi bekliyordum.
    arkadaasiimmm sen ayin 24unde gelmiyor muydun?

sen yoksan izmire adim atmam demedim mi sana ben?
    hala neyi kovaliyorsun once sen bi bize gel bakalimmm berna baran sadu ben alen ve diger katilmak isteyenler ile bi sarap gecesi yapalim sirincemis kusur kalsin.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      wishcim bende bu sessizliginden sonra gelecek bombayi bekliyordum.
      arkadaasiimmm sen ayin 24unde gelmiyor muydun?

sen yoksan izmire adim atmam demedim mi sana ben?
      hala neyi kovaliyorsun once sen bi bize gel bakalimmm berna baran sadu ben alen ve diger katilmak isteyenler ile bi sarap gecesi yapalim sirincemis kusur kalsin.

Sevgili MINICTR MINIMANIAC dostum;

Herhan her turlu supize hazir olmamiz gerekiyor? 15-16 Aralik gibi Izmir'de olunabilinebilir???

P.S: Baktim dunyanin sonu gelecekmis, ben de dedim ki en iyisi Amerikanyadan gelecek Giovanni'nin cicilerini aldiktan hemen sonra geriye ucayim. Ciciler 13-14 Aralik'ta kismetse Guangzhou'da olcak.

Wishsessizliktebirnedenolabilirmikiman

Yorum Yap

Ben kazanacam NDG cim.

Wishkahinman

Yorum Yap

Maya takvimini bitirememis adamlar millet de dunyanin sonu geliyor zannediyor wishmanim ne ciciler geliyor Giovanniye?
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Maksat organizasyonsa eger, hadi hayirlisi..
            Sirince'ye gidiyoruz
            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Ben kazanacam NDG cim.

Wishkahinman
              ciiihhh ciihh ben ben ben ben ... gerci belkide sende sorun teskil ediyor olabilirsin wishciimmm Ahahahahhahahahahahahhahaahhahahahhahah

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Maya takvimini bitirememis adamlar millet de dunyanin sonu geliyor zannediyor wishmanim ne ciciler geliyor Giovanniye?
                Gokhan'da fotosu olabilir?? Belki paylasir benim yerime??

Wishciciman

Yorum Yap

Gokhan'da fotosu olabilir?? Belki paylasir benim yerime??

Wishciciman
                  Gokhan Baskan duymadi sesimizi...

Wishman

Yorum Yap

KORKUTARAKTAN BELKI ISTANBUL'DAN DA KATILIM ALIRIZ DIYE UMUT EDIYORUM.

ALINTIDIR!

Mahşeri kalabalık Şirince yolunda!
                    TweetYorum: 0
                    03.12.2012 - 08:12
                    21 Aralık gününü bekliyorlar...
                    DHA
                    Maya takvimine göre 21 Aralık’ta kıyametin kopacağına inananlar İzmir’in Şirince köyüne akın edince 165 yatak kapasiteli tüm pansiyonlar doldu

Şirince’de nefesler tutuldu, boş yer yok. Maya takvimine göre Marduk gezegeninin 21 Aralık 2012 tarihinde dünyaya çarpmasıyla yaşanacağı düşünülen kıyametten etkilenmeyeceğine inanılan İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Şirince Köyü’nde heyecanlı bir bekleyiş yaşanıyor. Kimse Maya kıyamet senaryosuna inanmasa da bu atmosferi yaşamak isteyen binlerce kişinin Şirince’ye akın etmesi bekleniyor. Sadece 165 yatağın bulunduğu Şirince’de o yataklar da günler öncesinden rezerve edilince işletme sahipleri ek yataklarla kapasiteyi 500’e çıkarabildi. Daha fazla sayıda gelen olursa çadır ve araçlarında yatmak zorunda kalacak.

Özel güne özel şarap

Ara sokaklarında koşuşturmacanın yaşandığı köyde, bu özel günü fırsata çevirenler de dikkat çekti. Şarap üreticisi Erkan Önoğlu, ’21 Aralık 2012 Kıyamet Günü’ adlı özel şarabını üretip piyasaya sundu. Önoğlu, “O güne özel şarap ürettik. Şimdiden ilgi çok yoğun. O güne yaklaştıkça da ilgi ve heyecanımız artıyor. 21 Aralık, cuma gününe denk geliyor, o gün ve akabindeki hafta sonu köy olarak potansiyelimiz artacak. Biz, şarabımızla hazırız. Gelecekleri bekliyoruz” diye konuştu.

Hediyelik eşya satıcısı Cumhur İnal ise “Konaklama yetmeyecek, doğa da bize yardımcı olacak. Şarap festivallerindeki katılıma bile yetmeyen bir konaklama vardı. O gün ise büyük izdiham olacak, asıl kıyamet insanlardan dolayı kopacak” diye konuştu. Bu arada, köyde, otopark alanları da hazırlanırken, jandarma trafik ve asayiş ekiplerini de arttırdı.

Bilim ’Sıradan bir gün’ diyor

Tüm dünyada büyük ilgi gören kıyamet senaryolarına bilim dünyasından önemli itirazlar var. NASA bile bu konuda bir açıklama yapmak zorunda kalırken, Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Genel Astronomi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Evren söylentilerin bilimsellikle alakasının olmadığını söyledi. Prof. Dr. Evren, “21 Aralık astronomi için elbette önemli bir gün. Fakat her şey doğal döngüsünde ve daha önceki 21 Aralık’lardan farklı bir gün olmayacak” dedi.
                    En son düzenleyen WISHMAN; 03-12-12, 13:32.

Yorum Yap

ya gelsinler bizim evde karsılasınlar evde Adel hanım kıyameti hergun koparıyor sıkıysa elinden tv kumandasını al PS3 kumandamı ele gecirip salyalarıyla kullanılmaz hale de getirdi sagolsun bakalım
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

guzel olurda o kalabalıkta mınıkler dur kalk dur kalk uzulecek baya

Yorum Yap

Haktan Admin'im ve beni 'maalesef' aralarinda tutmak zorunda olan Izmir Grubumuz....

Bilet degistirmek ates pahasi, ozellikle Christmas oncesi. Bu durumda 'dunyanin sonunu' Cin'de kutlamak zorunda kalacagim.
                          Kesin donus 24 aksami, 25 Aralikta beraberiz umarim.....
                          Mei bu ise cok sevindi....

P.S: 25 biletimi 19'a cekeyim dedim, Guangzhou'dan Ekonomi Class, 2000 RMB fark. 24 Aralik HongKong'tan Confort Class upgrade bilet farki 1700 RMB. Maalesef onu sectim. 4 ay kaldim, 4 gun daha ne olsun....

Wishman
                          En son düzenleyen WISHMAN; 05-12-12, 22:08.

Yorum Yap

Haktan Admin'im ve beni 'maalesef' aralarinda tutmak zorunda olan Izmir Grubumuz....

Bilet degistirmek ates pahasi, ozellikle Christmas oncesi. Bu durumda 'dunyanin sonunu' Cin'de kutlamak zorunda kalacagim.
                            Kesin donus 24 aksami, 25 Aralikta beraberiz umarim.....
                            Mei bu ise cok sevindi....

P.S: 25 biletimi 19'a cekeyim dedim, Guangzhou'dan Ekonomi Class, 2000 RMB fark. 24 Aralik HongKong'tan Confort Class upgrade bilet farki 1700 RMB. Maalesef onu sectim. 4 ay kaldim, 4 gun daha ne olsun....

Wishman
                            Hongkong üzerindenmi geleceksin murat abi abi dönde 4 gün sonra olmuş o önemli değil giovanni bekler seni.
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Bu kıyamet geyikleri cok komik ya bir sürü insan şirinceye gidiyomuş oteller doluyomuş ahahah

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X