Yeni ay yeni hafta gunaydin herkese
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? EKIM 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman'cim arabama mars basmaktan cekinmedim ben soyle bi fark olusuyor, hani seninle onlu arkali en fazla Bornova'ya kadar gidebiliriz diye ya senin arabayla ya benim arabayla gidelim dedim Yada Gokhan'in ucak parasini verelim ortak, senin arabayi o kullansin
Bu durumda olsa olsa senin hizina erisecek bir bagyan sufore ihtiyacim var.
Zaten kismet bir uzun yola onu arkali beraber cikmaya varsin, o zaman dusunuruz....
Opuyorum Admin'imi
WishproblemmanEn son düzenleyen WISHMAN; 01-10-12, 15:14.
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman'cim arabama mars basmaktan cekinmedim ben soyle bi fark olusuyor, hani seninle onlu arkali en fazla Bornova'ya kadar gidebiliriz diye ya senin arabayla ya benim arabayla gidelim dedim Yada Gokhan'in ucak parasini verelim ortak, senin arabayi o kullansin
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstermantiken killatmalari gerekiyor tabi. Ama kusur olayinda kac puan verirler bilmiyorum..
Yorum Yap
-
Aslı Can tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese merhaba'
satiliklar kismina bir ilan koyacaktim ama 100 msg siniri varmis
bana bir torpil gecilemez mi bu konuda acaba cok fazla girmiyorum foruma cunku malesef...
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAh ya bu plakayi alacaktim ama kalmamisti..
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap