Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Muayeneden aldigin kagidi trafik subeye veriyorum sana yeni ruhsat veriyolar. Onunla tekrar mueyeneye gidiyorsun bu kadar baska bir sey yapmana gerek yok
Muayeneden aldigin kagidi trafik subeye veriyorum sana yeni ruhsat veriyolar. Onunla tekrar mueyeneye gidiyorsun bu kadar baska bir sey yapmana gerek yok
Sent from my iPad using Tapatalk HD
ok ek 1 doldurmaya gerek yok ozaman ıyımıs bıde onunla ugrasmayacagız
Ruhsatımın değişen yaprağınıda aldım aynen burakın dediği gibi randevu aldım emniyet mudurlugunden muayene ıstasyonunun verdıgı ( ıkı tane kagıt verıyo yanlız bırısı antetli kağıt mavi başlıklar var üzerinde o değil bahsettiğim kağıt diğeri normal A4 e basılmıs sorunun ne oldugu yazılan kağıt) evraklarla gıttım görevlilerde bi form verdiler hemn doldurdum 58 tl yide verdik bı gun sonrada teslim aldım yanlız bu sekılde degısen evraklarınızı kontrol ederek alın yanlıs yazımlar olabılıyo harfler numaralar bazen farklı yazılıyo memurlar tarafından bıdaha sorun yaratmasınlar. şimdi iş sabah tekrar muayeneye gıtmeye kaldı
Yorum Yap