Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Muayeneden 2 kerede gectim cok sukur

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Muayeneden 2 kerede gectim cok sukur

Arkadaslar arabada film ve yere yakin olmasi hafif kusur sayiliyor fakat ruhsatta 5 koltuk yazan arabam 4 koltuk oldugundan malesef sinifta kalmisti. Ruhsat degisiminden sonra 2 sene sahibinden.com agziyla vizemi aldim.

ama orada gordugum insanlardan kimseyi kucuk yada kendimin bir sey oldugundan degil ama inanilmaz igrendim. Askerde bu kadar tuhaf bu kadar acayip bu kadar cahil tipi bir arada gormemistim. Ck uzuldum bu ulke icin.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Sormayin tuvturklerde calisan kisilerin kafa yapisini bir turlu cozemedim. Bende motorumu vizeye goturmustum tescil belgesi nosundaki 0 lar O gibi diye banada ruhsati degistirmislerdi. Ama dusundugum nokta 2 sene sonra muayeneye gittigimde neler cikartacaklar acaba. Aracim 2 koltuklu yaziyi okuduktan sonra ruhsata baktim 4 kisilik yaziyor. Bizede ruhsat degistirme yollari gozukuyor herhalde

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yorum Yap

ruhsat işini nasıl hallettin Burak ? Ek1 kalktı biliyorum. Trafik amirliğine gidip aracı mı gösteriyorsun ?
      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Bende koltuk sayısı yüzünden ağır kusurlu olarak sınıfta kaldım emniyete gidip düzelttirmem gerekiyor. Çok uğraştırıyorlar mı Burak.?

Yorum Yap

Tuv turk birkagit verior neden gecmedigine dair 58 lira ucreti var istedigin herhangi bir subeye RANDEVULU gidiyorsun. Ben bakirkoye gittim ertesi gun aksam verdiler ruhsai hic ugrastirmadan. Bu arad polis cevirdi ertesi gun direk filmlere ceza yazicam dedi yapma etme yeni muayeneden ciktim dedim yazmadan yolladi. Filmler hafif kusur gecti on cam dahil hemde. Ruhsatta cift renk benim aracim ama onada sorun yapiyorlar sanirim

Yorum Yap

Film bende de hafif kusur olarak geçti de işte koltuk mevzusundan yollamışlardı onuda halledeyim. Eyvallah çok sağ ol..

Yorum Yap

4 koltuk için sorun çıkarıldığını duymuştum arkadaşımda da bu sorun vardı ama o ek emniyet kemeri taktırarak orta bölmeye sıkıntıyı gidermişti koltuğa bakmıyorlar kemerlere bakıyorlar diye biliyorum.Sizde öyle bişey yapıp geçebilirsiniz heralde
              [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

Kemer olayini bana orda bir muameleci soyledi nereye nasil talilir onu bilmiyorum ama

Yorum Yap

Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Kemer olayini bana orda bir muameleci soyledi nereye nasil talilir onu bilmiyorum ama

çok basit ortada gözüne uygun bir yer belirle bir tarafa daha yakın kemer giriş yerinede aynı aparattan bir tane yanlamasına montala tamamdır 5 koltuk mu 5 koltuk
                  [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

s2000 imde 4 koltuk yaziyordu, ustu kapaninca arkada iki koltuk he falan dediler yemislerdi aslindada yok canim ben bir ek1 doldurayim dedim ve isi bitirdim hemencecik

Yorum Yap

sultanbeyli tuvturk cok rahat bi yer fazla pruz cikartmiyorlar. cuma saat 11e randevu almistim.10dk once aldilar. ben bizim emektari goturmeden evvel curuk yerleri boyamistim sprey boya ile, tek kusurla gectim oda sag far 1000/7 hafif kusurluydu ona da laf etmediler.sagolsunlar.

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

TuvTurk ile uğraşmasın yeni MINI sahipleri diye; sırf bu konular aklıma geldikçe araç belgelerini trafik işlemlerine gönderirken;
                        roadster için üstü açıılır 2 koltuklu, coupe için 2 koltuklu, hatchler için 4 koltuk, Countryman için 5 koltuklu diye özellikle not düşüyorum.
                        Tavan renkleri için de gövde rengi şu tavan rengi bu diye ayrı notla yolluyorum. Gelen ruhsatlarda buna göre basılıyor genelde.

TüvTürk da bir gün düzelir. Allah tüm muayene dertlilerine kolaylık ve sabır versin

Yorum Yap

Keske diger satis danismanlarida bunu dusunse. Ozgorkey'deki MINI satis danismanlari benim arac alacagim donemde birkac defa degistigi icin pek iyi olmadi. Teknik belgede yazilana gore ruhsat cikti sozde ama trafik subedeki memur benim uyarilarimi dinlemedi. Aracta siyah seritler var acilir tavan ve 2 koltuklu oldugu icin insallah yarin oburgun vize esnasinda sorun cikartmazlar. Bildigim kadariyla serit olan araclarda cift renk yazmadigi surece cevirmede ve vize isleminde sknti cikiyormus ama. Insallah denk gelmez.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yorum Yap

Seritlere bakmiyorlar diye biliyorum ama iki renk sıkıkıntı. Ama zamanniz gidiyor hele benim gibi evinizdeki bos gunleriniz degerli ise pek hos olmuyor

Yorum Yap

Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Arkadaslar arabada film ve yere yakin olmasi hafif kusur sayiliyor fakat ruhsatta 5 koltuk yazan arabam 4 koltuk oldugundan malesef sinifta kalmisti. Ruhsat degisiminden sonra 2 sene sahibinden.com agziyla vizemi aldim.

ama orada gordugum insanlardan kimseyi kucuk yada kendimin bir sey oldugundan degil ama inanilmaz igrendim. Askerde bu kadar tuhaf bu kadar acayip bu kadar cahil tipi bir arada gormemistim. Ck uzuldum bu ulke icin.

kac gundur yazıcamama fırsatını bulamadım buna yazmaya burak aynı meseleden bende sınıfta kaldım carsamba gunu o durumu duzeltmek ıcın neler yaptın soylermısın en azından bıleyım nerde ne yapacagımı bakırkoyden bende randevu aldım ama ek 1 doldurmamız gerekıyormu yoksa dırekt olarak subeye gıdıp ben geldım olay budur demek yeterlı oluyormu acaba ?
                              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X