Konu bura ile alakalımı değilmi bilmiyorum ama Antalyada(adını hatırlayamadıgım) garajında bır adet brandalı corvette olan servis sana sesleniyorum;hiç kimse motor kaputunu kaldırıp sacma tahmınlerde bulunduktan 20 tl isteyemez ayıp ayıpppp o para haramdır bilesin umarım bu yazıyı okursun
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
antalya özel mini servis ŞİKAYET!!
Çöküş
X
-
mini_monsterEtiketler: Hiçbiri
-
Ateistler hadi bunuda aciklayin1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Kardeş gitmiş olduğun servis topçular mevkiindeki '' the best bmw servis'' garajda duran kirmizi renkli,yanar döner 19' jantli corvette'te 34 nzr 45 plakali araç bu kadar bilgi senin için yeterli ise yanliş yere gittiğini de dile getirmek isterim.aklinda bulunsun antalya'da bir şeye ihtiyacin olduğunda bu numaradan bana ulaşabilirsin 0544-660-66-92 nihat
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKardeş gitmiş olduğun servis topçular mevkiindeki '' the best bmw servis'' garajda duran kirmizi renkli,yanar döner 19' jantli corvette'te 34 nzr 45 plakali araç bu kadar bilgi senin için yeterli ise yanliş yere gittiğini de dile getirmek isterim.aklinda bulunsun antalya'da bir şeye ihtiyacin olduğunda bu numaradan bana ulaşabilirsin 0544-660-66-92 nihat
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKardeş gitmiş olduğun servis topçular mevkiindeki '' the best bmw servis'' garajda duran kirmizi renkli,yanar döner 19' jantli corvette'te 34 nzr 45 plakali araç bu kadar bilgi senin için yeterli ise yanliş yere gittiğini de dile getirmek isterim.aklinda bulunsun antalya'da bir şeye ihtiyacin olduğunda bu numaradan bana ulaşabilirsin 0544-660-66-92 nihatsigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryuh ikametgah kaydı da veriyomusun
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHer sene adayim oyunuzu bana verin[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
-
mini_monster
yok abi ya ne expertizi şu sizlere videosunu çektiğim motordan gelen garip ses başlıklı konuyla alakalı sordum adamın cevabı aynen şöyle --ben 4 kez mını motoru yaptım arabanın üst kapagı catlamış bınme böyle arabaya masrafın 3750 tl dedi bende eywallah varmı borcumuz dedim 20 lira istedi yorum size ait
Yorum Yap
-
mini_monster
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKardeş gitmiş olduğun servis topçular mevkiindeki '' the best bmw servis'' garajda duran kirmizi renkli,yanar döner 19' jantli corvette'te 34 nzr 45 plakali araç bu kadar bilgi senin için yeterli ise yanliş yere gittiğini de dile getirmek isterim.aklinda bulunsun antalya'da bir şeye ihtiyacin olduğunda bu numaradan bana ulaşabilirsin 0544-660-66-92 nihat
Yorum Yap
-
Aslı mini_monster tarafından gönderilmiş Mesajı gösternihat kardeşim aynen orası ama çözemedik işimizi ne orda ne kosiflerde neticede navigasyonun götürdüğü kadar usta bulabildik ve döndük memlekete artık burda baktıracagız caresine
Yorum Yap
Yorum Yap