Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

En sonunda anlasildi, MINI Shop'mus...

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

En sonunda anlasildi, MINI Shop'mus...

Merhabalar;
    Daha Turkiye'ye donmeden once Cin'deki sitenin hemen disinda MINI resmi ile boyanmis bir dukkan kepenki goruyordum. Hatta Mei'e acep nedir bu, dukkanin isminde de MINI ibaresi var acaba ne satacaklar burada demistim.
    En sonunda bugun dukkanin acilmis oldugunu gordum.
    MINI uygulamalari dukkani olmus. Hem parca ve hediyelikler satiyor, hem de yaninda ki kucuk atolyede Mini parcalari uyguluyor.
    Sahibi ile tanistim, adi Samuel. Pek yakinda 10 araclik bir acilis partiside verecekmis.
    Bende bizim siteden fotolar gosterecegime soz verdim.
    Cok sasirdim, koca Guangzhou'da eve 3 dakika bir MINI shop acilmasina....

P.S: Hatta burada MINI'lere kanat kapi yapmak cok daha ucuzmus, bu hafta bir tane yapacakmis.
    P.S 2: Cok guzel hediyelik esyalar var gibi, daha inceleyemedim. Ehh gelirken bir kac he da ye.....

Wishkurtulusyokminidenman

Murat Abi sende oranın fotolarını bizim ile paylaş hem beğendiğimiz ürünleri ücreti karşılığında sipariş verelim

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Murat Abi sende oranın fotolarını bizim ile paylaş hem beğendiğimiz ürünleri ücreti karşılığında sipariş verelim
      Tamam Aren. Onumuzdeki gunlerde gidecem. Parcalar orijinal ama fiyatlar konusunda tabiiki siz daha iyi biliyorsunuz.

P.S: Tavan yazisini ve Kol dayamayi bile Cin Bmw'den daha uygun fiyata temin ettigime gore sanirim burdan da biseyler bulabiliriz.

Wishman

Yorum Yap

Valla Wishman ben sana diyim cok siparis gecicez sana gibi duruyor sen resim cek yeter.
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

bi siparişte benden wıshman jcw carbon kanat şaka bir yana bol bol urünlerin fotosunu çekte beğendıklerımızı sipariş geçeriz uçakta kargo olayını da sipariş geçen arkadaşlara bölüştürürüz bir şeyler yaparız işte be yawww nedense daha çok sevmeye başladım senı sakın yanlış anlama yenı açılan shop'la alakası yok dermişimmmm

Yorum Yap

Abi ne yaptın gezebildinmi shop'u neler varmıs
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Ses seda yok wishmanden bizde takipteyiz ama

Yorum Yap

wishman ınternetın kesfedılmedıgı yerlere gıttı demekkı calısmaya ve benım bıldıgımmurat abıde orayı alt ust etmıstır zaten izmirdekı 'ramazan abi' moduna sokmustur dukkanıda
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Selamlar;

Bavulu hazirladim, yarin yolculuk Hindistan'a. Bekledi bekledi son iki gundur ariyor arkadas devamli. EE ben son iki gun nasil zaman bulupta gidebileyim?
                  Maalesef 'Ramazan Abi' kivamina getiremedim cunku calisanlari 'duz' Cin'li, Sahibi ise az bucuk Engilizce konusabiliyor. Ama Cin'liler bu sekilde bir arkadasca yaklasmaya her zaman ilk once 'acaba arkasindan ne cikacak' tarzinda baktiklari icin sevgili firma sahibi anca uyanabildi.

Neyse dukkan yerinde duruyor, hakkattende evin yani basinda. Artik 28 Eylul'den sonra hem resim ceker hem de azicik biseyler yapmaya calisirim.

P.S: Yarindan itibaren -eger kaldigim oteller musait is- Feyzbik tekrar acabilecegim.
                  P.S 2 : NHT39 bende seni seviyorum. Kucuk ama guzel seyler bak ki gelirken getirmek kolay olsun. Karbon Kanat alirsak ben geri donus biletini iptal ederim, kanat cirpa cirpa Antalya'ya inerim, ordan sen beni bi zahmet birakirsin memlekete...

Selamlar

Wishman

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    bi siparişte benden wıshman jcw carbon kanat şaka bir yana bol bol urünlerin fotosunu çekte beğendıklerımızı sipariş geçeriz uçakta kargo olayını da sipariş geçen arkadaşlara bölüştürürüz bir şeyler yaparız işte be yawww nedense daha çok sevmeye başladım senı sakın yanlış anlama yenı açılan shop'la alakası yok dermişimmmm
                    Al artık şu kanatı

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Selamlar;

Bavulu hazirladim, yarin yolculuk Hindistan'a. Bekledi bekledi son iki gundur ariyor arkadas devamli. EE ben son iki gun nasil zaman bulupta gidebileyim?
                      Maalesef 'Ramazan Abi' kivamina getiremedim cunku calisanlari 'duz' Cin'li, Sahibi ise az bucuk Engilizce konusabiliyor. Ama Cin'liler bu sekilde bir arkadasca yaklasmaya her zaman ilk once 'acaba arkasindan ne cikacak' tarzinda baktiklari icin sevgili firma sahibi anca uyanabildi.

Neyse dukkan yerinde duruyor, hakkattende evin yani basinda. Artik 28 Eylul'den sonra hem resim ceker hem de azicik biseyler yapmaya calisirim.

P.S: Yarindan itibaren -eger kaldigim oteller musait is- Feyzbik tekrar acabilecegim.
                      P.S 2 : NHT39 bende seni seviyorum. Kucuk ama guzel seyler bak ki gelirken getirmek kolay olsun. Karbon Kanat alirsak ben geri donus biletini iptal ederim, kanat cirpa cirpa Antalya'ya inerim, ordan sen beni bi zahmet birakirsin memlekete...

Selamlar

Wishman
                      wishciimm viberdan yaziyorum sana caniimmm
                      benimde siparislerim olacak sana

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                      X