Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Eylul 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bugün servise giderken (hesapta servismiş servis demeye bin şahit ) yakalandım bende yağmura taktım hüsnü babanın cd yi yağmur sesi ile birlikte müthiş bir yolculuktu kısaydı amma iyiydi tavsiye edilir..
-
herzamanBen olmasamda Aren ve Kekuti nöbetçi :P
pardon bir de öglen iş arasında koşa koşa kaçan Kulubumuzun birtanesi NDG
Bir yorum yaz:
-
Yok canim sen yaslandigin icin senin zevk anlayisinda kalmamis. Bana MINI life style yakisiooo gayette ama sana o jantla hic gitmioooo
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBence hello kitty daha cok uyuyor sana
Bu arada yarin Sanayi bulusmasi varmi?
Bir yorum yaz:
-
Bree hala ogrenemediniz! Bana "MINI" temali kirtasiye urunleri almaniz gerekiyor
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHello kitty'li canta alicam ben ona
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterlise gibi bisey ama lise kadar kolay degil
ozan sen ne zaman emekli oluyordun? 3sene mi kalmisti? genclere yol ver artik :P
Sent from my iPad using Tapatalk HDDeniz sana barbie li çanta aldım :P bir de kokulu üstü arımayalı silgi
Bir yorum yaz:
-
lise gibi bisey ama lise kadar kolay degil
ozan sen ne zaman emekli oluyordun? 3sene mi kalmisti? genclere yol ver artik :P
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiLise'ye gidiyosun di mi sen deniz?
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryazık sana yaokulun ne zaman acılıyor?
oldum olasi acilis torenlerini sevmem zaten!
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu sabah yagmur var istanbuldaaaaaaaaa sarkisi gelsin hemencecik... sirilsiklam oldum bree osmanbeyden valikonagina inene kadar canima okundu!
Sent from my iPad using Tapatalk HDokulun ne zaman acılıyor?
Bir yorum yaz:
-
bu sabah yagmur var istanbuldaaaaaaaaa sarkisi gelsin hemencecik... sirilsiklam oldum bree osmanbeyden valikonagina inene kadar canima okundu!
Bir yorum yaz:
-
Herkese Gunaydın haftanın son gunu yagmurlu basladı insallah haftasonu guzel olurAllahtan arabayı yıkamamısım dün.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYa arazideyiz sitesinin karting organizasyonundayim ozendim adamalara
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: