Hadi Admin'im Haktan, 'basla' ver bize yeni ay icin.....
Wishman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Eylul 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwishciiimm gio' zaten demirbas listede
P.S: SAG recarom erkil kisi cekemiyo iceride.... :-p
Wish....ahhnecokwish....
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster2sene Mmmm united'a roadsterla mi gidiyoruz yani sekerim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenimki 2 seneye kadar 4 le baslayacak o zaman roadster alıcam dunyayı dolasıcam
Bir yorum yaz:
-
Oh çok şükür cuma saat 18:00. ne zmndır yeşilköye gidemiyodum çocuk hasta olur fln diye yarın akşam bi gidiym waffle yiym yürüyüş yapiym bari ailecek
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenimki 2 seneye kadar 4 le baslayacak o zaman roadster alıcam dunyayı dolasıcam
Bir yorum yaz:
-
benimki 2 seneye kadar 4 le baslayacak o zaman roadster alıcam dunyayı dolasıcam
Bir yorum yaz:
-
MTK'cim yaslandik.. benim yasimin ilk basamagi artik 3'le basliyor.. Psikolojik bir cokus yasiyorum. 40'larimdan umutluyum)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkumru + waffle yicem ben ya...
Bir yorum yaz:
-
ya o degilde Gokhan senin mesajdaki imzani daha yeni goruyorum
teknoloji ilerlemis ben yokken
Bir yorum yaz:
-
Aksam sporu olsun buda bana
Arcelik 9127 NG çamaşır makinasından Tapatalk 2 ile gonderildiEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstertamam benim basima bisi gelirse ben NDG'yi arayabilirim sorun degilNDG sende beni ara ama bu mesafeden n'aparim bilmiorm
)
bolgesel bir calisma yapabiliriz Alen.. Yakin mesafedeki arkadaslari body yapalim..
eger bir gun NDGnin yardim ve destegine ihtiyac duyarsiniz sadece ve sadece bi akilli telefon kadar uzaginizdayimdir dosttlaaaryalandan hallederiz ayagina yatmayiz! neyse yua bilen bilioo beni sikinti yok! optum!
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: