Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Hulusi Catmen
Hulusi Catmen

bence Turkceye cevirirken gercekten Memo yapsalar efsane olurdu Nemo nedir
bebekleri de var mı? Bu arada beniö hikayeler genelde acıklı o yüzden güzel hikayeleri olanlar paylaşssın da moral bozmiyim.
o zamanlar onu omzunda tasiyor kurkmus gibi tabi bi kucukucunun adini Fistik koyuyor fistigi dukkaninda buyuttugu icin fistik kuzenim memo sayesinde biraz saldirgan bir tip oluyor ... yil 95 ben daha 2 yasini yeni doldurmus yaramaz bir ufakligim.. fistik beni herkesten koruyan bi kopekmis beni cok seviyormus falan filan. Rahmetli dedem geldiginde onu ile yanima yaklastirmazmis oyle diyeyim size yani. sonra bi gun annem evde utu yaparken fistik benim ayaklarimi yaalamakla mesgulmus. o sirada TV'de almanyada bi ufak bi kopek bebegi parcalamis. bunu duyan Sad'cum evhamlanip bi anda kafasini ceviriyor ve goruyorki fistik benim ayaklari yalaya yalaya bi hal olmus. hemmen fistigi uzaklastiriyor ve kopegi bana dusman ediyor ... Fistikla 7yasima kadar dost kalamaladik 7yasimdan sonra onunla heraksam gezerdik mahallede isirmadigi komsu cocugu,misafir,bakkal ciragi,sucu, kalmamisti...
tabi babam sonunda dayanamayip gitti ehueheuuheuhe ya ben giderim ya bu iguana gider di bende o zaman byeeee deyince bir gun okuldan geldigimde iguanamin kafesi bahcede acik bi haldeydi ...
bir papagandan cok daha beter konusuyor
(anne seftali soy, basim agriyo, allah belani versin cemil cicek, ilac ver, askim , askusum,mercosum, cilek, kokos, denooo, anneem, esseeooluesek, pust, vs.)
) kendileri american guineapig'ti tosunum biraz yasliydi ve egzotik bi hayvan turu oldugu icin ulkemizdeki veterinerler ameliat etmeye pek yanasmadi. Cooper ic parazitlenmeden dolayi yemeden icmeden kesildi en son midesinden 1kepce dolusu talas cikartmistim
ne yazikki onu buldugumda bilinci kapaliydi ve kurtaramadik ...
bi kismini da arkadasimin babasinin sapancadaki ciftliginde 650 kopek arasina kaynastirdik
17agustos depreminden beri her yaz bizim balkonun yaninda yasiyorlar balik yedigimiz zaman kendileri baliklarin artikariyla beslenmeye bayiliyorlar kedileri o posete yaklastirmiyorlar bile
yoksa entamolog olacaktın bak Çine gidemeyecektin Mei i tanımayacaktın
) Alman kurdu,doberman,dalmacyali ve koli cinsi olmak üzere 4 adet köpeğim oldu ve hepsinden ayrilmak uzucu olduğu icin kopek kariyerimi sonlandirdim
su an evde Afrika gri papağanım(Kongo) var planlarımı başarıyla isletirsem bir de sphynx kedi sahibi olmayı amaçlıyorum
)

Bir yorum yaz: