Saçmalıklara bir yenisi daha eklendi yarım kalan bi saçmalıktı aslında yaz başında ne güzel serbest bırakılmıştı aslında içerisini görmenin imkansız olduğu şekilde film yapanlara bu cezaları uygulamaları gerekli bence öyle bir siyah duruyorki içeriyi görmek değilde içeriden dışarıyı görmek bile imkansızdır bence asıl cezayı hak edenler bunlardır. Muayeneden son anda kurtardım bende ozaman 2 hafta oldu 2 seneye kadar inşallah bidaha değişir bu kural kanun da uğraşmak zorunda kalmayız
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Cam filmleri yeniden yasaklaniyor!
Çöküş
X
-
Bende şöyle birşeye denk geldim bugün araştırmam sonucu ;
Benim aracın camlarında film izlerine rastlamadım bütün camlara teker teker baktım,kazıdım hafiften film yok yani camlarım sanırım fabrika çıkışlı karartılmış cam E43R diye bir kod var,bunuda araştırdım bu kodlu camlara ceza yazılmıyormuş yazılsa bile araç hangi firma cıkışlıysa oradan bir orjlik belgesi alıp cezayı iptal ettirebiliyormuşsun . Böyle bir metin okudum, o yüzden bakalım cevirmeye girersem belli olacak bilgilendiririm sizi
Ben aracımda film var sanıyordum,belki başka arkadaşlarda vardır benim gibi ona istinaden yazdım yani
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı iogzhn tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende şöyle birşeye denk geldim bugün araştırmam sonucu ;
Benim aracın camlarında film izlerine rastlamadım bütün camlara teker teker baktım,kazıdım hafiften film yok yani camlarım sanırım fabrika çıkışlı karartılmış cam E43R diye bir kod var,bunuda araştırdım bu kodlu camlara ceza yazılmıyormuş yazılsa bile araç hangi firma cıkışlıysa oradan bir orjlik belgesi alıp cezayı iptal ettirebiliyormuşsun . Böyle bir metin okudum, o yüzden bakalım cevirmeye girersem belli olacak bilgilendiririm sizi
Ben aracımda film var sanıyordum,belki başka arkadaşlarda vardır benim gibi ona istinaden yazdım yani
Yorum Yap
-
Aslı UP1026 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMuayene bu ay olunca filmler gitti, akvaryum gibi oldu caanım mini [emoji29]
Yorum Yap
-
http://www.haberturk.com/cam-filmi-c...702008-ekonomi
Ben kurtardım bende ön cam hariç hepsinde bu kod var [emoji41]
Yorum Yap
-
Aslı iogzhn tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttp://www.haberturk.com/cam-filmi-c...702008-ekonomi
Her ihtimale karşı bunu kanıtlayan bir belge almak gerekiyor servisten. cahile denk gelirsen her türlü cezayı yazar. iptal etmek için uğraşırsın sonrada
Yorum Yap
-
Aslı iogzhn tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttp://www.haberturk.com/cam-filmi-c...702008-ekonomi
"[FONT="]Özlü, cam filmi yasağının devam etmesinin nedenini, "Bir terör eylemi olur ve 'Bu cam filminden dolayı olmuştur' derlerse, bunun sorumluluğunu almak zordur. Konu terör, insanların güvenliği, o bakımdan bir şey diyemiyoruz." sözleriyle açıkladı."
[/FONT]
Terör olayının sebebi cam filmine kadar dayanacaksa biz ülkece taşınalım..
Yorum Yap
-
Aslı Ouz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaber yanlış. 43R standart cam kodu, karartmalı olması için "V" ibaresi olması lazım.
Birde şöyle bir çelişki var benim extradan ön camdada film var onun film olduğu bariz belli zaten köşelerden film tırnağa takılıyor ama diğer camlarda tırnağa takılma olayı hiç bir şekilde yok,iğneyle kazıdım hatta tam olarak emin olmak için yok yinede filme rastlamadım,bakalım neler olacak
Yorum Yap
Yorum Yap