Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Connected Hakkında !

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    Mini Connected Hakkında !

    öncelikle yanlış yere konu açtıysam affola..
    sormak istediğim birkaç husus var ;

    aracım 2014 cooper, telefonumu araca bağladığım da bu uygulamalar geliyor



    mesela streetwise telefonun haritasını kullanarak araca aktarıyor görüntüyü
    peki telefondaki navigasyonu da yani hedeflenmiş noktayı araca aktarmaz mı ? böyle bir şey mümkün gibi geliyor..



    bir diğer sorum da mesela yine telefon araca kablo ile bağlıyken apple music ile albüm resmi felan ekrana getiriyor.. apple music te yeni şarkı sözü özelliği ile ekran sözleri getiriyor buda buraya aktarılmaz mı ki ?

    son olarak şu yukardaki uygulamalarda farklı işe yarayan uygulama varmı acaba ?

    saygılar ...
    \______
    /__|___\___
    [(O)_____(O)\

    #2
    Connected hakkında çok tecrübem yok ancak navideki hedeflenmiş noktayı aktarması gerekir diye tahmin ediyorum. Apple ın kendi maps uygulaması ilemi denediniz ? Harici uygulamalar aktarmayabilir belki.

    Apple music uygulamasına şarkı sözü özelliği yeni eklendi fakat connected bunu şuan desteklemeyecektir. Telefondan belirli bilgileri almak üzerine dizayn edilmiş bir sistem. Yani connected yazılımı geliştirilirken, kapak resmi, şarkı bilgileri vs bilgileri okumak üzere tasarlandı. Fakat şarkı sözü özelliği o zaman olmadığı için çalışmaz. Belki bmw, connected uygulamasının sonraki güncellemelerinde bu özelliğide ekleyebilir.
    34 NAD 99 '06 JCW
    34 AR 3221 '11 JCW
    34 EK 391 '09 MCS

    Yorum Yap


      #3
      evet hocam apple haritaları kullanıyorum ama hedeflenen nokta çıkmıyor sadence onu açınca nerede olduğunu gösteriyor.. mantık olarak hedefide çizebilir telefonun gpsinden bilgileri çekiyor..

      şarkı sözü olarak dedikleriniz mantıklı.. güncelleme felan olursa gelir gelebilir..
      \______
      /__|___\___
      [(O)_____(O)\

      Yorum Yap


        #4
        merhaba bu ekrandan bende de var ama bu uygulamayı navigasyon olarak kullanamıyoruz diye biliyorum streetwise uygulaması bir noktaya birden farklı rota ile gittiğimizde bize seçenekleri sunup alternatif rotaların uzunluğunu falan sunuyor yani anlayacağın oyuncak gibi birşey yandex kullanmanı tavsiye ederim

        Yorum Yap


          #5
          tabi tam olarak navigasyon sayılmaz ben sadece olabilir mi acaba gibisinden diye merak ettim aslında olsa iyi de olurdu yandex dediğiniz araç için uygulama mı yoksa telefon için mi ?
          \______
          /__|___\___
          [(O)_____(O)\

          Yorum Yap


            #6
            Yeni countrymanlerde bildiğim kadarıyla Apple CarPlay geliyor. Tüm minilere uygulanabilirmi bilmiyorum ancak car play çook çok başarılı bir sistem bence
            34 NAD 99 '06 JCW
            34 AR 3221 '11 JCW
            34 EK 391 '09 MCS

            Yorum Yap


              #7
              Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Yeni countrymanlerde bildiğim kadarıyla Apple CarPlay geliyor. Tüm minilere uygulanabilirmi bilmiyorum ancak car play çook çok başarılı bir sistem bence
              CArplay neden bu kdar gecikti bilemiyorum dokunmatik ekran gerektigi icin olabilir malum maliyetler artiyor o sekilde ama carplay gelince de zaten aracin hardwre e ihtiyaci kalmayacak herseyi mobil telefon uzerinden hallediyor cunku. Countrymanle geliyor ilk evet bu sene ama bakalim TR ye gelcek araclara koyacaklar mi.
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

              sigpic

              www.MINIClubTR.com

              Instagram

              Yorum Yap


                #8
                BMW grubu bu carplay olsun android olsun falan biraz agir kaliyor hep. Diger markalar onceden cikartirken biz hep bekliyoruz.
                acikcasi bence yatirim yapmakla ugrasmiyorlar ama diger markalar (vw, audi, mercedes) ekran gorsellerine, baglanabilirlige daha cok onem veriyor gibi..
                sonucta hepimiz arabanin icinde vakit geciriyoruz. bu teknolojilere yatirim yapmalari gerekli.. 1500 TL'ye double din teyp alabildigimiz bir ulkede yasiyorken, firmalarin bu kadar ucuz bir yatirima girmemeleri enteresan..
                www.haktankeskin.com

                Yorum Yap

                Hazırlanıyor...
                X