Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Tentesever kediler

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Nisantasinda oturan bi musterim geldi bugun 2sene oldu teslim edeli arac 12000de ama kaput 20yillik gibi kaputtaki cizikler efsane kediler ne yapmissa artikk..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Kedilere dokunmayın

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hahaha efsane olay ya Konuyu takipteyim ve gerçekten şaşırdım kedilerin tente konusunda bu kadar ısrarcı olmasına, havalar ısınınca durum değişir mi acaba?
    Motorumu branda ile kapattigimda her seferinde icinden kedi cikardi akilli olanlari da var demek ki :P sonra naftalin koymaya basladim seleye o zaman kedi filan kalmadi

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Sanırım bu firma yardımcı olacaktır. Yerli malı

Bir yorum yaz:

• ecegorgun
    yanıtladı
    Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hahaha efsane olay ya Konuyu takipteyim ve gerçekten şaşırdım kedilerin tente konusunda bu kadar ısrarcı olmasına, havalar ısınınca durum değişir mi acaba?
    Yani daha az üşürler heralde geceleri belki birazcık vazgeçerler[emoji23] en azından öyle umuyorum[emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• Murat
    yanıtladı
    Aslı ecegorgun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aynisini denedim ancak kediler zeki hayvanlar maalesef ortunun uzerine yatmak yerine icine girip uzerlerini ortuyorlar [emoji23]

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Rica ederim

Bir yorum yaz:

• ecegorgun
    yanıtladı
    Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yok zaten arac boyutunda buyuk deil aracı içine koyup çıkıp kumanda ile tenteyi kapatıyorsunuz sağdan soldan ustten 4. 5 parmak boşluk kalacak şekilde kapanıyor kapalı otoparkta kullanan tadıklarım var mesala apatmanda yada sitede arac için ayrılan çizgiye tam oturuyor [emoji106] cok kullanışlı araştırın derim

Aa super ozaman ben daha buyuk bir sey gibi dusundum. Bunu da bir arastirayim ozaman ben. Cok tesekkur ederim.

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Aslı ecegorgun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok mantikli ama park icin yer sikintisi olanlar icin (mesela ben) pek kullanmaya elverisli olmayacaktir diye dusunuyorum [emoji848]

Yok zaten arac boyutunda buyuk deil aracı içine koyup çıkıp kumanda ile tenteyi kapatıyorsunuz sağdan soldan ustten 4. 5 parmak boşluk kalacak şekilde kapanıyor kapalı otoparkta kullanan tadıklarım var mesala apatmanda yada sitede arac için ayrılan çizgiye tam oturuyor [emoji106] cok kullanışlı araştırın derim

Bir yorum yaz:

• ecegorgun
    yanıtladı
    Ozaman bu otomatik araç tentesinide tavsiye ederim tr de var ve fiyatı uygun özellikle tente severlere [emoji106][emoji106]

Cok mantikli ama park icin yer sikintisi olanlar icin (mesela ben) pek kullanmaya elverisli olmayacaktir diye dusunuyorum [emoji848]

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Ozaman bu otomatik araç tentesinide tavsiye ederim tr de var ve fiyatı uygun özellikle tente severlere [emoji106][emoji106]

Bir yorum yaz:

• ecegorgun
    yanıtladı
    Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bugün biri bagajda piknik battaniyesi bulundur arabanın üstüne at park edince dedi... Onu pisletsinler bari tente yerine....

Aynisini denedim ancak kediler zeki hayvanlar maalesef ortunun uzerine yatmak yerine icine girip uzerlerini ortuyorlar [emoji23]

Bir yorum yaz:

• ecegorgun
    yanıtladı
    Sizi çok iyi anlıyorum ki bende tente olmamasına rağmen bende uzak tutmak için çünkü tırnaklarıyla güzelim boyayı çiziyorlar ve kapalı otaparkta olmasına rağmen geliyorlar bu ürünü kullanmaktayım şimdi konuyu görünce paylaşmak istedim ben aracımı parkedince etrafına sıkıyorum yere serpiştirerek 4 lastık yanına ön arka tamponun önüne etkisi var baya yanına bile yaklaşmıyorlar sadece ıslanınca yenilemek gerekiyor okadar ürün budur boşuna aracınıza kimyasal uygulamayın bence

[ATTACH]8446[/ATTACH]
    Alip deneyeyim ozaman hemen tesekkur ederim

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Sizi çok iyi anlıyorum ki bende tente olmamasına rağmen bende uzak tutmak için çünkü tırnaklarıyla güzelim boyayı çiziyorlar ve kapalı otaparkta olmasına rağmen geliyorlar bu ürünü kullanmaktayım şimdi konuyu görünce paylaşmak istedim ben aracımı parkedince etrafına sıkıyorum yere serpiştirerek 4 lastık yanına ön arka tamponun önüne etkisi var baya yanına bile yaklaşmıyorlar sadece ıslanınca yenilemek gerekiyor okadar ürün budur boşuna aracınıza kimyasal uygulamayın bence

kedi savar.jpg

Bir yorum yaz:

• muratisik
    yanıtladı
    Bugün biri bagajda piknik battaniyesi bulundur arabanın üstüne at park edince dedi... Onu pisletsinler bari tente yerine....

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X