Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Tentesever kediler

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• EkinKerimoglu
    yanıtladı
    Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Şöyle spreyler varmış, bir petshop'a bakacağım bugün....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu urunler kimyasal oldugu icin tenteye zarar verebilir kullanmadan once ufak bi deneme yapmanizi oneririm [emoji4]

06 EKN 13 [emoji41]
    Instagram & Snapchat: ekinkerimoglu

Bir yorum yaz:

• muratisik
    yanıtladı
    Şöyle spreyler varmış, bir petshop'a bakacağım bugün....

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    musa abi de yasiyor ayni sorunu, ve malesef kedicikler tenteye tirnaklarini da geciriyor ve formunu bozuyor.. bence tentenin uzerine branda vs birsey sermek en iyi cozum olabilir

Bir yorum yaz:

• EkinKerimoglu
    yanıtladı
    Kedi savarlar var arabayi park ettikten sonra kenarina onu acip koyabilirsiniz. Bizim duyamayacagimiz dusuk frekanslarda ses yayiyor kedilerde rahatsiz olup o alandan uzaklasiyolar. Ben kopegim icin almistim gece kedi gordukce hep havliyordu. Kedisavar aldiktan sonra cozuldu sorunumuz. [emoji4]

06 EKN 13 [emoji41]
    Instagram & Snapchat: ekinkerimoglu

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Ben de tente olmasa da aynı sorundan muzdaribim, çözüm olarak internette naftalin koyun diyenler vardı denenebilir[emoji4] benim çözümüm evidea sitesinde ücretsiz kedi evleri var sadece kargo parası veriliyor , onu kenara koyup önüne mama içine havlu koydum büyük oranda çözüldü sorun [emoji2] tabi yine de arada oluyor izler

Bir yorum yaz:

• muratisik
    bir konu başlattı Tentesever kediler

Tentesever kediler

Arabamın üzerinde daimi olan pati izlerinin müsebbibini yakaladım... En gıcır gıcır halde bile tentede kedi izleriyle dolaşıyorum Bu arkadaşı kırmadan tenteden uzak durmaya ikna etmenin bir yolu var mıdır?

Kedi.jpg
Hazırlanıyor...
X