Tavan siyah bence de fena olmayabilir. ama önce fotoşokla bir gör
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Acil oneri yorum ve yardim
Çöküş
X
-
Yaw az bineyim boyleAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster+1 milyon
)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[FONT=Arial Black]34 EJ 8133
2006 MINI R53 S[/FON]
Yorum Yap
-
Tavani siyah yaparsam spoiler geliyor. O zaman spoiler kaybolur o'da siyah diye dusunuyorumAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster+1 milyon
2006 MINI R53 S[/FON]
Yorum Yap
-
Ahahahaah valla capacity avm nin garajinda. Digerini kullaniyorum bu aralar. Yakalarsin havalar duzelsinAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUzun zamandır bizim orada göremedim. Görsem anahtarı takacağım tavana
)
2006 MINI R53 S[/FON]
Yorum Yap
-
Kaybolmaz kaybolmaz,vur fırçayı tavana,daha ne bekliyorsun.☺☺Aslı Sertac tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTavani siyah yaparsam spoiler geliyor. O zaman spoiler kaybolur o'da siyah diye dusunuyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Cuma gunu spoiler bi takilsin. Onumuzdeki hafta jantlar gelince bakalim bi caresine o zamanAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaybolmaz kaybolmaz,vur fırçayı tavana,daha ne bekliyorsun.☺☺
2006 MINI R53 S[/FON]
Yorum Yap
-
Bak bi JCW panjur bile ne derece değişim getirmiş jantlarla dahada güzel olur Yay varmıydı başkan almıştın yanılmıyosamAslı Sertac tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCuma gunu spoiler bi takilsin. Onumuzdeki hafta jantlar gelince bakalim bi caresine o zaman
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Hahahaha alır kardeşim kırmaz kimseyi saolsunAslı Sertac tarafından gönderilmiş Mesajı gösterReis sitede bir arkadastan aldim yay var jantida doa alicakmis aradi beni dediki sakin alma ben alicam kirilirim alirsan dedi bende kiramadim [emoji23]
Tost makinesi ile gonderildi
SOn durumu paylaş net ekilde bizimle yahu
ilaki capacity ye mi gelelim
Yorum Yap
-
Son durumu paylasicam 1 saate baskanAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahaha alır kardeşim kırmaz kimseyi saolsun
SOn durumu paylaş net ekilde bizimle yahu
ilaki capacity ye mi gelelim
Tost makinesi ile gonderildi[FONT=Arial Black]34 EJ 8133
2006 MINI R53 S[/FON]
Yorum Yap
-
Zehirledin beni zehirledin ☺☺☺Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOooo kanat güzel olmuş,jantta oldumu süper olucak.
Ah bide şu tavanı siyah yapsan varya,efso olur.
Tost makinesi ile gonderildi[FONT=Arial Black]34 EJ 8133
2006 MINI R53 S[/FON]
Yorum Yap

Yorum Yap