Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Ortalama 20 - 30 bg için REÇETE :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• GB246
    yanıtladı
    Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Olmuşken tam olsun istiyorum o yüzden eğer herkes bu reçetede mutabıksa ? bu listeye bağlı kalıcam. 1.DP 2.İntercooler 3.Dumpvalve 4.Aem Filtre Kit 5.Custom yazılım ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bence aem filtreye bu seviyede gerek yok. Kutu ici filtre de gayet isinizi gorur. Dp dv cooler kutu ici filtre custom yazilim devam

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Olmuşken tam olsun istiyorum o yüzden eğer herkes bu reçetede mutabıksa ? bu listeye bağlı kalıcam. 1.DP 2.İntercooler 3.Dumpvalve 4.Aem Filtre Kit 5.Custom yazılım ?

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cooler kesinlikle guc acmak icin gerekli, cunku araclarimiz cok isinan araclar. Ama bahsettigimiz setupta gayet yeterli olcaktir, hatta burcun dedigi kadari bile yeterli

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Doaya katılıyorum. Hatta bence hiçbişey takmayıp sadece intercooler takın, ikinci zorlamadan sonraki düşen 20hpyi kurtarır Stok intercoolerla stock araba bile çok güçten düşüyor, aşırı ısınıyor. Cooler şart bence de. Ben uzunca bi süre filtre downpipe ve coolerla gezdim. Gayet keyifliyfdi. Sonra dumpvalve'i taktım, en son yazılım yaptırdım. Hepsinin etkisi ayrı. Reçeteyi ikiye bölebilirsiniz oyüzden

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Cooler kesinlikle guc acmak icin gerekli, cunku araclarimiz cok isinan araclar. Ama bahsettigimiz setupta gayet yeterli olcaktir, hatta burcun dedigi kadari bile yeterli

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    6000 tl cok buyuk para. Dumpvalve ve downpipe sonrasi bir yazilimla gayet de 25-30 hp alinabilir hem de saglikli. Bence bosa para harcamayin.

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Hahaha ortalik karismis aem filtre sifir fiyatlari 2.000'lere yaklasti sanirim, forge dv sifiri 1.100 civari olmasi lazim. Dp 500 ya da 550 olmali montaj dahil fiyati. Bunlari 2. el bulursan daha avantajli fiyatlara alabilirsin tabi

Sıfır olacaksa aşağı yukarı bu liste toplam intercooler ile birlikte 6-6500 TL civarı olacak gibi görünüyor.+30 bg için fena değil sanki.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Hahaha ortalik karismis aem filtre sifir fiyatlari 2.000'lere yaklasti sanirim, forge dv sifiri 1.100 civari olmasi lazim. Dp 500 ya da 550 olmali montaj dahil fiyati. Bunlari 2. el bulursan daha avantajli fiyatlara alabilirsin tabi

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    AEM filtre 4000 olamaz! AEM Filtre + gergi + meth o fiyata gelmişti bana...

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    AEM Kit 4000 ?????

Ben bıraktığımda 1500 1600 falandı mumkun değil
    filtre yaw bu
    O ne yaaaaa aem'in kule gergisini eklesende o fiyat cikmaz bence [emoji23]

Bir yorum yaz:

• erhanaksoz
    yanıtladı
    Dp:500
    Aem cai:1500-2000
    Dv:1000
    Yazılım:800-1000
    Cooler: 2000-2500

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    AEM Kit 4000 ?????

Ben bıraktığımda 1500 1600 falandı mumkun değil
    filtre yaw bu

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Ortalama 20 - 30 bg için REÇETE

Downpipe=500 TL AemKit=4000TL Dumpvalfe= İntercooler= Custom Yazılım= Liste 10k görecek gibi.Değer mi değer sanki.Yakında başlıyorum bu araba ocağıma incir ağacı dikecek belli oldu🤣

En son düzenleyen Savas Yetgin; 10-03-17, 17:02.

Bir yorum yaz:

• erhanaksoz
    yanıtladı
    Filtre aem cai kit olursa 4k civarı maliyet çıkar
    Kutu içi düşünürsen 2.800 gibi bi bütçe gerekir.

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    kesinlikle keremin yorumuna katiliyorum. bu parcalarin uzerine guzel bir yazilim yaptirirsaniz (powershop custom oneririm) 230-35 arasi guc cikarir muhtemelen araciniz
    Doa bu listenin ortalama maliyeti ne olur sence? Downpipe 500 TL onu biliom 🤣🤣🤣

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    kesinlikle keremin yorumuna katiliyorum. bu parcalarin uzerine guzel bir yazilim yaptirirsaniz (powershop custom oneririm) 230-35 arasi guc cikarir muhtemelen araciniz

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X