Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
@ilker kırmızı değilde fotograftaki renk çok güzel duruyor kırmızı çok çiğ bi şekilde kalıcak kaplamada. Kaplama yapılan arabaların genelini beğenmem ama bu gri renk çok güzel duruyor .
@ilker kırmızı değilde fotograftaki renk çok güzel duruyor kırmızı çok çiğ bi şekilde kalıcak kaplamada. Kaplama yapılan arabaların genelini beğenmem ama bu gri renk çok güzel duruyor .
Bende laplamayı cok sevmem ama iyi bi işçilikle güzel cıkar inşallah cok güzel bi renk gri [emoji108] tesekkürler fikirlerin için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gri olsun kesinlikle, tavan siyah da olabilir kirmizi da. hatta bir cilginlik yapip tavani da govde rengi yapabilirsiniz
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Ben o gri den yana değilim.Carbon Sinan ın işlerine baktım 2 araçtan 1 tanesi o griden yaptırmış sonra kızılay dağıtmış gibi geziliyor ortalıkta Yani tabiki ben herkeste olanı sevmediğimden popi işlere girmiyorum yinede sevdiyseniz yaptırın ben yaptırmazdım daha özgün birşey bulurdum.
Ben o gri den yana değilim.Carbon Sinan ın işlerine baktım 2 araçtan 1 tanesi o griden yaptırmış sonra kızılay dağıtmış gibi geziliyor ortalıkta Yani tabiki ben herkeste olanı sevmediğimden popi işlere girmiyorum yinede sevdiyseniz yaptırın ben yaptırmazdım daha özgün birşey bulurdum.
Görüşünüz için teşekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap