Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
APP Plaka Kanun Düzenlemesi
Çöküş
X
-
hahahaha adaaamAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPlaka nedir arkadas yaa.. mini plakasiz guzel
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Plaka nedir arkadas yaa.. mini plakasiz guzel
Bir yorum yaz:
-
Lazım olursa yazman yeterli [emoji41][emoji41]Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOLurmu yaaa gayet güzeller ihtiyaç durumunda halledrim
Bir yorum yaz:
-
OLurmu yaaa gayet güzeller ihtiyaç durumunda halledrimAslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan abi senın plakalarda patates
degıstır onları 
Bir yorum yaz:
-
Gökhan abi senın plakalarda patatesAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNAsılda büyük harf ile yazmış men diye sanki seni bekliyolarmış geçmiş olsun doktor bey
degıstır onları 
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKötü örnek

Bir yorum yaz:
-
Kötü örnekAslı Sertac tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlkol ama kestirmedim. Diger yoldan halloldu 200 tl
Bir yorum yaz:
-
Alkol ama kestirmedim. Diger yoldan halloldu 200 tlAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeçmiş olsun sanada,neyden yedin.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Saolasin tesekkurler devleti degil bireyleri diyelimAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeçmiş olsun
abi sokun su plakaları. Devleti zengin ettiniz iki günde
)
Bir yorum yaz:
-
Geçmiş olsun sanada,neyden yedin.Aslı Sertac tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende yakalandim. Cezasi 200 tl bagis [emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Geçmiş olsunAslı Sertac tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende yakalandim. Cezasi 200 tl bagis [emoji23][emoji23]
abi sokun su plakaları. Devleti zengin ettiniz iki günde
Bir yorum yaz:
-
Bende yakalandim. Cezasi 200 tl bagis [emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Ahahahaha sorma abi ya,adam zevkle yazmış anlaşılan.☺☺Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNAsılda büyük harf ile yazmış men diye sanki seni bekliyolarmış geçmiş olsun doktor bey
Bir yorum yaz:
-
NAsılda büyük harf ile yazmış men diye sanki seni bekliyolarmış geçmiş olsun doktor beyAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka hiç konuşmadan sadece resimle konuya açıklık getireyim.Buda burda nazarlık olarak dursun.

Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: