Renkler ayarlanabilir sanırım. Benim daha önceki çalışmalarda aldığım cevap damla sticker şeklinde olması isteniyordu. Bu şekilde düz sticker mi yoksa damla sticker mı? Ve sticker'ın araçların neresine yapıştırılması ? Yan camlara, bagaj camına yada ön cam üst kısmına? Ona göre proje yürütmek daha kolay olur ?
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Camlara Mini Club Sticker Çalışması
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster@N.Emin kardeşim gold olan çok daha güzel bunu bastırdınızmı deneme olarak basırdıysanız ölçülerini alabilirmiyim emeğinize sağlık çok güzel çalışmalar olmuşlar .Son deneme fotoğrafındaki araç sahibi Gürbüz abi hazırlamış sticker çalışmasını o yapıyordu. Bana gönderdi bende paylaştım. Kendisi de forumda zaten. Eğer herkes beğenirse basım işlemi yapılacakAslı Rottenmeier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGold olanı pek beğendim, emeğinize sağlık [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Bir yorum yaz:
-
@N.Emin kardeşim gold olan çok daha güzel bunu bastırdınızmı deneme olarak basırdıysanız ölçülerini alabilirmiyim emeğinize sağlık çok güzel çalışmalar olmuşlar .
Bir yorum yaz:
-
Gold olanı pek beğendim, emeğinize sağlık [emoji106]Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Düşünceleri alalım lütfen
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aynen gold çok iyi ve kaliteli durmuş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Gold mükemmel!!
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben ikinciye bayıldım Emin.Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Düşünceleri alalım lütfen
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Tamam GardaşAslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizim Konya'da 3G derler ( Gar,Gış,Gıyamet)
geçsin o zaman yeni çalışmaları da görelim 
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Bir yorum yaz:
-
Bizim Konya'da 3G derler ( Gar,Gış,Gıyamet)Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBazen bu tarz ince olan kısımlar kesilirken sorun yaşatıyor diye pek yanaşmıyolar ondan söyledim kar kış geçsin daha farklı fikirler çalışmalarda çıkabilir
denemiş oluruz hepsini
geçsin o zaman yeni çalışmaları da görelim 
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Bir yorum yaz:
-
Bazen bu tarz ince olan kısımlar kesilirken sorun yaşatıyor diye pek yanaşmıyolar ondan söyledim kar kış geçsin daha farklı fikirler çalışmalarda çıkabilirAslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi kar yağışı bi dursa arabayi cikarcam ama hava çok fena
Başka bi çalışma olabilir belki abi o benimde sonradan aklıma geldi çok ince onlar çıkabilir
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
denemiş oluruz hepsini
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: