Kendi formatimiz uzerinden ilerlemekte fayda oldugunu dusunuyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Camlara Mini Club Sticker Çalışması
Çöküş
X
-
Teşekkür ederim Serkan abi. Söylediğin sekilde de hazırlayalım. Tekrar hazırlayalım abi yarın birkaç tane hazır olur akşama doğru gönderirim. Kan grubu ve isim kolay olur dedi Gürbüz abi ve yazdı. Yeni yapacağı logoya da yapacaktırAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle elinize sağlık Emin;
Biraz daha sade birşey olursa daha güzel olur diye düşünüyorum.
Yukarıdaki bmw örneğindeki gibi başta MINI CLUB ortada logo sona TÜRKİYE en alttada daha ufak olcak şekilde miniclubtr.com yapabilirseniz çok güzel olur.
Kan grubu farklı farklı şablon gerektireceği için maliyetli olur.Sonradan üye olanlarada verebilmemiz için kan grupsuz olması daha mantıklı.
Nokia 3310 ile Gönderildi
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Bir yorum yaz:
-
Öncelikle elinize sağlık Emin;
Biraz daha sade birşey olursa daha güzel olur diye düşünüyorum.
Yukarıdaki bmw örneğindeki gibi başta MINI CLUB ortada logo sona TÜRKİYE en alttada daha ufak olcak şekilde miniclubtr.com yapabilirseniz çok güzel olur.
Kan grubu farklı farklı şablon gerektireceği için maliyetli olur.Sonradan üye olanlarada verebilmemiz için kan grupsuz olması daha mantıklı.
Nokia 3310 ile Gönderildi
Bir yorum yaz:
-

Değişik fikirlere ve önerilere açığız
Örnek bunlar kötü olabilir düşüncelerinize saygılıyız
Söylediğim gibi yapılması istenen söylenirse daha rahat amacımıza ulaşırız 
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Bir yorum yaz:
-
Bro beni unutmaAslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Gözlerim parlasa da
sticker çalışmasına başlamış bulunmaktayız 
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
)
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-

Gözlerim parlasa da
sticker çalışmasına başlamış bulunmaktayız 
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Bir yorum yaz:
-
Bunu hiç düşünmemiştimAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstersize ikiser tane yapicaz hahaha

R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Bir yorum yaz:
-
size ikiser tane yapicaz hahahaAslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterClubman ler hiç düşünülmüyor
Bizim arka camlar iki parça 
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Bir yorum yaz:
-
Clubman ler hiç düşünülmüyorAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterikisini de yapmakta fayda var aslinda. ayn autonun stickeri gibi biri arka cama yapistirilabilir
Bizim arka camlar iki parça 
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Bir yorum yaz:
-
ikisini de yapmakta fayda var aslinda. ayn autonun stickeri gibi biri arka cama yapistirilabilir
Bir yorum yaz:
-
Serkan bu paylastigin gibi bi sticker yaptirmistik ama bu yeteri kadar efektif bir calisma olmuyor damla sticker calismasi yapiliyor suan muhtemelen damla sticker daha uzun sureli kullanilabilir olacaktir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
İmece sosyal Gürbüz abiyi göreve davet ediyorum.
Biz geçen hafta bu konu hakkında görüşme yapmıştık kendisiyle buraya yazmayı düşünüyorduk sen önce davrandın abi. Bu konuyu hemen hızlandırıyorum
)
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Bir yorum yaz:
-
Camlara Mini Club Sticker Çalışması
Merhaba arkadaşlar;
Aramızda logo dizayn işi yapanlar yada eli bu işe yatkın kişiler kesin vardır.
Araçlarımızın camlarını biraz canlandırmak hemde kulubümüzün reklamını yapmak için bir sticker çalışması yapsak diyorum.
Bu üniversite logoları gibi arka camlarda olan stickerlar gibi.
Aşağıda ben bir örnek paylaşıcam,bunun gibi olursa çok güzel olur.
Çıkan örnekleri değerlendirip,beğendiğimizi yaptırırız.Basma işlemi ile ben ilgilenicem.

Bu örnekteki gibi
Başında MINI CLUB ortada LOGO sondada TÜRKİYE
Alt tarafındada ufak bi kare içinde miniclubtr
Çalışmalarınızı paylaşırsanız,çok memnun oluruz.
Teşekkürler.
Nokia 3310 ile GönderildiEtiketler: Hiçbiri

Bir yorum yaz: